Kijk op Interieur
Image default
Bedrijven

TREC Housing Den Haag, waarmee kunnen zij je helpen?

Voor een totaalpakket van verkoop, aankoop en verhuur moet je bij TREC Housing Den Haag wezen. Zij bieden totaalpakketten voor zowel woningen als bedrijfspanden. De begeleiding geldt van begin tot eind. Het contact in dit proces is erg belangrijk, daarom wordt je over alles op de hoogte gehouden en wordt er ook gevraagd om jouw mening en wordt er gehandeld naar jouw wens.

Het proces van verkoop

Het proces begint altijd met het bepalen en vaststellen van de vraagprijs. Het is ook belangrijk om de woning op een goede manier in de markt te brengen, daarom worden er professionele foto’s en video’s gemaakt om de woning van zijn beste kant te laten zien. Deze foto’s en video’s worden gepubliceerd op grote huizen websites, dit alles om het huis zo veel mogelijk onder de aandacht te brengen zodat er zoveel mogelijk bezichtigingen komen. Zodra alles rond is met de potentiële koper wordt alles nog netjes voor jou geregeld bij de notaris. 

Het proces van aankoop

Het kopen van een woning is best complex en er komen veel dingen bij kijken. Daarom wordt er door TREC Housing Den Haag complete begeleiding aangeboden van begin tot eind. Allereerst wordt er samen gezocht naar een potentieel huis, wanneer deze is gevonden wordt er met een deskundig oog naar gekeken en wordt bepaald of het huis is goed staat en/of wat vervangen moet worden. Aan de hand hiervan wordt er een prijs van het huis opgemaakt. Je wordt dan ook geholpen bij het uitbrengen van een bod op het huis. Nadat het bod is geaccepteerd wordt je geholpen bij het doornemen van de koopakte zodat je er ook alles van snapt en weet wat u koopt. TREC Housing Den Haag biedt je de begeleiden van de eerste zoektocht tot het uiteindelijke ontvangst van de sleutel.