Kijk op Interieur
Image default
Bedrijven

Huis zelf verkopen kan iedereen tegenwoordig

Zelf een huis verkopen kan tegenwoordig iedereen. U heeft wellicht onzekerheid met betrekking tot:

1. Bepalen van de waarde van uw huis en de vraagprijs

2. Onderhandelen met meerdere geïnteresseerden

3. Opstellen verkoopcontract

Hierbij kunt u echter gebruik maken van juridische adviseurs en hypotheekadviseurs kunnen ook een handje meehelpen hierin. U wilt voorkomen dat u een foute keuze neemt of een gebrekkig contract optstelt. Er komt veel kijken bij een woningverkoop, maar als u eenmaal weet wat u wilt, dan kunt u het vaak gemakkelijk zelf. 

Een uitkomst is het verkopen aan een opkoper. Dan zijn er geen (makelaars)kosten en het overeenkomen van de prijs gaat heel anders in zijn werk als via kopers die zich melden via Funda. Een opkoper weet veel van de vastgoedmarkt en als u weet wat uw positie is, dan kunt u gerust de onderhandeling met een opkoper aangaan. Sons Real Estate beschikt echter ook over mogelijkheden voor het vinden van kopers via woningsites of zelfs Funda.

Voor het zelf verkopen van een huis kunt u denken aan Sons Real Estate. Zij hebben meerdere mogelijkheden voor het kunnen verkopen van ieder soort huis. Heeft u bijvoorbeeld haast, dan kan Sons Real Estate de verkoop overnemen door het huis op te kopen. Maar Sons Real Estate beschikt over alternatieve programma’s die een ‘soort’ tussenweg mogelijk maken tussen een opkopers traject of een makelaarstraject.

https://sonsrealestate.nl/zelf-huis-verkopen/