Kijk op Interieur
Image default
Verwarming

CV en vloerverwarming installatie, zo geregeld!

Moet er een nieuwe CV in je woning worden geïnstalleerd, of wil je graag vloerverwarming laten leggen in de woonkamer? Dit zijn klussen die je vrijwel altijd uit handen geeft, omdat hier erg veel specifieke kennis voor nodig is. Aannemer 020 uit Amsterdam kan je hier uitstekend bij helpen.

De CV installatie

Een lekker aangenaam en warm huis is erg belangrijk, zeker in de koude wintermaanden. Wanneer je na een lange dag werken thuiskomt wil je natuurlijk niet thuis in de kou zitten. Gebeurt dit wel, dan is er waarschijnlijk iets mis met de CV ketel. Hier hoort ook de verwarming bij, en in vrijwel de meeste gevallen ook de douche en het warmwater in de keuken. De wasmachine of vaatwasser laten draaien zonder warm water is niet wenselijk, en een koude douche nemen, daar zit niemand op te wachten. Wanneer je merkt dat er problemen zijn met het warm water of met de verwarming doe je er dan ook goed aan contact met ons op te nemen.

Vloerverwarming laten leggen

Ook wanneer je vloerverwarming in je woning wilt, bijvoorbeeld in je woon- of badkamer, doe je er goed aan ons in te schakelen. Hoe fijn zou het zijn als je in de winter niet bij het opstaan gelijk die koude vloer voelt, maar een aangenaam warme? Er zijn verschillende manieren waarop wij de vloerverwarming kunnen leggen, dit leggen we je dan ook graag uit tijdens een oriënterend gesprek. En als je daarna ook graag het leggen van de gewone vloer uit handen geeft, kunnen wij je daar ook bij helpen! Of het nou gaat om parket, pvc, laminaat, een houten vloer, betonvloer of een betegelde vloer, wij leggen deze ook graag voor je. Ook wanneer het is een bepaald patroon moet worden gelegd is dit voor ons geen enkel probleem.

Verwarming door het hele huis

Ongeacht u voor vloerverwarming of een “ouderwetse” radiatorsysteem kiest, een verwarmingssysteem door het hele pand gelegd worden. Ons aannemersbedrijf adviseert u graag wat de mogelijkheden zijn en wat voor u wellicht het meest praktische is. Naast een kostenberekening van de aanleg kunnen we u ook vertellen wat de kosten zullen zijn qua energieverbruik.

Het perfecte plaatje

Behalve dat een verwarming goed moet werken moet het ook een aanwinst zijn op uw woning. Zo kunnen we vloerverwarming in-frezen zodat leidingen onzichtbaar zijn en geen zichtbare ruimte innemen. Ook het kiezen van een design radiator kan de uitstraling van het interieur ten goede komen. Kampt u met vragen of wilt u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden van CV en vloerverwarming? Schroom dan niet en neem vooral contact op met ons bouwbedrijf.