Kijk op Interieur
Image default
Verwarming

Door Kuiper en Zonen BV onze ketels laten checken

Wij hebben onze ketels laten checken door Kuiper en Zonen BV. Al voor een langere tijd hebben we een mooi motel opgericht waar veel jonge gasten verblijven om de rust te zoeken. En jaarlijks moeten onze ketels gecontroleerd worden door een bedrijf die hierin gespecialiseerd is. Normaal hebben we hiervoor altijd hetzelfde bedrijf dat terugkomt om onze inspectie te doen. Helaas zijn de out of business gegaan en moesten we gaan zoeken naar een nieuw bedrijf die dit voor dezelfde kosten als het vorige bedrijf kon doen. 

Een bedrijf vinden, zoals Kuiper en Zonen BV, die ons kon helpen

Zelf had ik nog nooit gehoord van Kuiper en Zonen BV, maar ik had wel zo’n bedrijf nodig om een inspectie uit te voeren voor een goede prijs. Dus ging ik het internet op om te kijken of er een aanbieder was in de buurt die dit voor mij kon regelen. Er stonden er een paar op mijn lijst die iets konden betekenen, maar deze vielen ook snel weer af omdat ze niet in mijn budget zaten of ze waren niet ervaren genoeg. Na een tijdje kwam ik op de website van Kuiper en Zonen BV terecht en dat was precies wat ik zocht in een bedrijf die mijn ketels kon inspecteren.

Goede service van het bedrijf

Toen ik contact opnam met het bedrijf, had ik snel iemand te pakken en die heeft voor mij alles kunnen regelen. We hebben samen een datum kunnen prikken en daarna zouden ze komen om alles te controleren. Voor de rest hoefde ik niets meer te doen, alleen de medewerkers binnen laten op de inspectiedag en meer niet. Dit heb ik ook zeker gedaan en het waren erg vriendelijke mannen. Binnen een uurtje waren ze klaar met de inspectie en was er niets met de ketels aan de hand. Super service van een goed bedrijf.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de verschillende soorten diensten die Kuiper en Zonen BV u kunnen aanbieden? Bekijk dan gerust eens de website van hen via https://www.kuiperzn.nl voor meer informatie.