Kijk op Interieur
Image default
Verwarming

Elektrische boilers van 200 liter; een warme douche voor iedereen.

Elektrische boilers van 200 liter; een warme douche voor iedereen.

Ben je eindelijk aan de beurt om te douchen… is het warme water op! Zeker in de winter is dit natuurlijk heel vervelend. 

Maar er is goed nieuws, want er zijn nu ook elektrische boilers van 200 liter of meer. Aangezien iedereen straks van het gas af moet is een elektrische boiler een enorm goed en goedkoop alternatief. Zo kan iedereen genieten van een welverdiende warme douchebeurt en ben je tegelijkertijd aan het verduurzamen.

Deze grote elektrische boilers zijn net als elke andere boiler, voorzien van een verwarmingselement en een thermostaat, alleen in het geval van een elektrische boiler wordt deze aangesloten op het elektriciteitsnet. Elektrische boilers hebben vele voordelen ten opzichte van de nog veel gebruikte gasketels. Vanaf 2021 is het overigens al niet meer mogelijk een nieuwe gasketel te laten installeren.

 

Elektrische boilers vanaf 200 liter zijn door hun royale inhoud ook perfect voor op campings, melkveehouders, zorginstellingen, sportscholen, wassalons, autowascentrales, glazenwassers enz.

Het merk DAT biedt zelfs de mogeljkheid te kiezen uit verschillende verwarmingselementen; 2kW, 4,5kW of 6kW. 

 

 

Hoe meer wattage, hoe sneller je boilerwater warm zal zijn. De dikke mantel van het nieuwste soort issolatieschuim zorgt ervoor dat het water lekker lang warm zal blijven. 

Benieuwd welke boiler jij nodig hebt? Check het op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu, daar vind je een slimme tool voor het kiezen van de juiste boiler en/of cv. 

Klik hier voor de vermogenscalculator

 

Klik hier voor de boiler keuzecalculator

 

Je vult alle gegevens in, en hup; er rolt een passend antwoord uit.

De binnen de Europese grenzen geproduceerde elektrische boilers van het bekende merk DAT zijn simpel in gebruik, goedkoop en onderscheiden zich door de hoge betrouwbaarheid en hoge energielabels.

De uiterst energiezuinige boilers van dit merk worden vervaardigd door een van de grootste boiler fabrikanten in Europa, zijn in het thuisland een A merk en maken al meer dan 75 jaar boilers. 

 

Kijk maar eens op de website van elektrischeboiler.eu en scrol door het grote aanbod boilers, cv’s en aanverwante elektrisch aangedreven apparatuur!

https://elektrischeboiler.eu/categorie/elektrische-boilers-vanaf-200-liter/