Kijk op Interieur
Image default
Badkamer en toilet

Nieuwe wc bril om op te zitten

De meeste wc brillen gaan zo’n de tien jaar lang mee. Na die tien jaar heb je de kans dat er al barsten in het materiaal van de bril te zien zijn en de kleur van het materiaal helemaal is vervaagd. Als dit het geval bij jou thuis is, is het tijd om iets nieuws te proberen en een nieuw merk wc bril in uw huis te verwelkomen. De duravit wc bril is een eenvoudig ontwerp die in duizenden verschillende soorten, vormen en maten voorkomt.

De meeste duravit wc brillen hebben een vrij simpele uitstraling. Ze zijn wit en hebben een standaard, ronde vorm. Echter zijn er ook brillen van het merk met vierkante, rechthoekige en ovale vormen. Ook is er variatie in de kleur. De brillen ogen op het eerste gezicht voornamelijk wit, maar de ene wc bril duravit heeft een tint grijs en de andere wc bril duravit heeft juist een lichte, bruine tint. Deze variatie in kleur en al deze brillen met unieke eigenschappen zijn erg handig. Zo is er namelijk altijd wel een geschikte wc bril die helemaal in het interieur van uw badkamer past en aan al uw eisen voldoet.

De prijs van een duravit wc bril kan vrij veel variëren. Zo heb je nieuwe wc brillen die rond de honderd euro zijn, en tweedehands wc brillen die dan weer een stuk goedkoper zijn. De prijs hiervan ligt rond de vijftig euro. Echter zijn deze brillen nog nooit gebruikt, maar alleen teruggestuurd. Verder zijn er ook enkele brillen waarvan de prijs tegen de duizend euro oploopt. Deze zijn dus een stuk duurder. Dit komt doordat deze toiletbril beschikking heeft tot de temperatuur voor het water, de temperatuur van de zitting en nog veel meer. Deze bril is ook elektrisch bestuurbaar, dus met één drup op de knop is deze wc bril gereed voor gebruik. De kwaliteit van deze wc brillen is erg hoog. De meeste brillen gaan tussen de tien en twintig jaar mee, maar dat hangt af van het intensieve gebruik van de bril.

https://www.badkamerwinkel.nl/toiletten/toiletbril