Kijk op Interieur
Image default
Design en ontwerp

Stickers drukken

Het is vaak erg lastig om stickers te vinden die je echt wilt. Misschien zit er net één sticker bij die je mooi vindt waardoor je het hele pakketje koopt. Gelukkig is daar een oplossing voor gevonden, namelijk je persoonlijke stickers laten drukken.

 

Waarom zou je een persoonlijke sticker laten maken

Er zijn bijna overal wel stickers te koop, in de supermarkt, tekenwinkels, boekenwinkels, noem het maar op. Je ziet ze ook overal terug als reclame, bedrijven met eigen stickers voor hun brieven of voor op pakketjes, autostickers en raamstickers. Wanneer jij zelf een bedrijf hebt is het heel handig om persoonlijke stickers te laten drukken. Een sticker is vaak niet groot, maar maakt de uitstraling van jouw bedrijf net wat persoonlijker en professioneler. Ook is het een slimme manier om persoonlijke stickers laten drukken wanneer je op zoek bent naar een specifiek soort design of wanneer je een sticker van iemand wil maken.

 

Wat kan je invoeren wanneer je een eigen sticker drukt

Wanneer je je eigen stickers laat drukken kan je vaak kiezen uit verschillende dingen. Denk bijvoorbeeld aan:

  •        Formaat
  •        Sticker materialen
  •        Papiergewicht
  •        Rondhoeken of personaliseren

 

Wanneer je jouw nog unieker wilt maken kan je ook kiezen voor witte inkt. Hierbij wordt het plaatje de juiste kleur en de achtergrond transparant. Hierbij heb je dus wel transparante stickers nodig, om dit goed te kunnen doen heb je het programma Adobe Indesign nodig. Is een sticker toch iets te klein? Je kan altijd nog kijken naar een flyer, spandoek, ansichtkaart of visitekaartje.

https://www.peterprint.be/stickers-drukken.html