Kijk op Interieur
Image default
Design en ontwerp

Buitenspeelgoed op een balkon

Veel huizen hebben geen tuin, maar een balkon. Dit is natuurlijk helemaal niet erg, maar met kinderen is het soms wat lastiger. Op een balkon is het wat lastiger om buiten te spelen dan in een tuin. Gelukkig zijn er (voor kleine kinderen) wel wat leuke oplossingen te vinden, zodat je met het lekkere weer toch buiten kunt zitten met je kind. Hier zijn verschillende soorten buitenspeelgoed die ook geschikt zijn voor op een balkon.

Als eerste kun je een zandbak kopen. Die zijn er ook zeker in kleine formaten! Wat ook handig is, is dat er varianten zijn waar een bankje in verwerkt zit, dus dan heb je dat ook meteen voor je kind. Een zandbak is het hele jaar door leuk, in de zomer kunnen kinderen er ook lekker met emmertjes en schepjes en water in spelen.

Een zwembadje voor in de zomer is ook altijd een succes! Er zijn hele kleine zwembadjes te koop en je blaast het natuurlijk op, dus het staat niet de hele tijd op je balkon. Hierdoor neemt het alleen maar ruimte in wanneer je het ook echt gebruikt. Dat is dus ideaal als je ruimtegebrek hebt.

Daarnaast kun je natuurlijk ook veel speelgoed dat normaal binnen staat, buiten gebruiken. Zolang het maar niet te kleine onderdeeltjes bevat, maakt dat niets uit. Autootjes zijn buiten net zo leuk als binnen, misschien zelfs nog wel leuker. Dit geldt voor veel speelgoed van binnen.

Als laatste is een zand- en watertafel heel leuk, die kun je ook vaak klein opvouwen en ergens anders opbergen. Een zand- en watertafel is leuk, vooral ook in de zomer, omdat je bootjes in het water kunt laten varen. Er zijn allerlei extra onderdelen die je erbij kunt kopen, zoals schepjes en waterradjes. Ook deze tafels zijn er weer in allerlei formaten.

https://www.buitenspeelgoed.nl/