Kijk op Interieur
Image default
Eten en drinken

Maak je eetpatroon inzichtelijk bij de diëtist in Hengelo

Bij de hardwerkende diëtist in Hengelo kun je terecht voor diverse adviezen op het gebied van voeding en coaching wordt hier ook bij gegeven. Het is erg belangrijk dat je ook begeleid wordt door een coach, zodat er ook inzichtelijk wordt gemaakt waar de verbeterpunten in jouw eetpatroon en leefstijl zitten en dat niet alles maar voor je wordt voorgekauwd, maar dat je zelf ook duidelijk een inzicht krijgt in hetgeen jij moet veranderen zodat dit ook op de lange termijn een doel heeft dat kan worden nagestreefd.

 

Een voedingsplan opstellen

De diëtist in Hengelo zal samen met  jou een plan opstellen en hiermee wordt er gedoeld op het behalen van de door jou gestelde doelen die jij hebt in je leven met betrekking tot een nieuwe manier van eten en voeding tot je nemen. Het advies dat er wordt gegeven door de diëtist in Hengelo wordt geheel afgestemd op jouw huidige eet- en leefpatroon. Het kan zijn dat je in een bepaald patroon zit en je daar niet vanaf wilt wijken of het in jouw situatie bijvoorbeeld alleen maar mogelijk is om op een bepaald tijdstip je voeding tot je te nemen. Geheel afhankelijk van jouw situatie wordt er dan een plan gemaakt met diverse adviezen.

 

Overgewicht en ondergewicht

Je kunt bij de diëtist in Hengelo terecht wanneer je bijvoorbeeld te maken hebt met overgewicht. Misschien is het een psychische oorzaak en dan is het aan te raden om eerst naar een daarvoor geleerde therapeut te gaan om te zorgen dat dit uit je gedachte verdwijnt, maar wanneer dit niet het geval is en je gewoon wat kilo’s wilt verliezen kan je zeker om advies vragen bij de diëtist in Hengelo. Maar ook wanneer je ondergewicht hebt kun je hier terecht, ook hierbij geldt dat psychische redenen eerst moeten worden verholpen.