Kijk op Interieur
Image default
Eten en drinken

Een weekendje weg in Uden begint bij dit restaurant met hotel

Wil je een weekendje weg in het Brabantse Uden? Kies dan voor een restaurant met hotel! Dan kun je heerlijk eten en daarna overnachten en heb je dus een ideale uitvalsbasis vanuit waar je Uden kunt verkennen. Zeker wanneer je kiest voor Jambon. Dit gezellige restaurant met hotel heeft een centrale ligging, waardoor er diverse leuke uitjes in de buurt zijn. Geniet bijvoorbeeld van bezienswaardigheden als de St. Petruskerk of ga een keer naar het theater. Na je avonturen geniet je van een hapje en een drankje in het sfeervolle restaurant, waarna je je terug kunt trekken in je hotelkamer die van alle gemakken voorzien is.

Een uitstekende locatie voor zaalverhuur voor diverse feesten en partijen

Jambon is niet alleen een restaurant met hotel. Je kunt er ook uitstekend terecht wanneer je iets te vieren hebt, zoals een verjaardag, jubileum of trouwfeest. Het is namelijk ook een toplocatie voor zaalverhuur in Uden. De locatie biedt ruimte voor maar liefst 130 personen in een sfeervolle zaal met eigen bar. Hierbij heb je de keuze uit verschillende arrangementen en wordt je volledig ontzorgd. Zo geniet je optimaal van jouw feest en weet je zeker dat alles goed geregeld is. Ben je met een kleiner gezelschap van rond de 50 personen? Ook dan is Jambon de perfecte locatie voor zaalverhuur in Uden. Ze hebben namelijk ook een private dining room waar je met rond de 50 gasten terecht kunt.

Informeer naar de beschikbaarheid

Zoek jij nog een geschikte plek voor zaalverhuur in Uden? Of ben je op zoek naar een gezellig hotel met restaurant? In beide gevallen zit je bij Jambon goed. Neem contact op met de vriendelijke medewerkers en informeer naar de mogelijkheden. Ze beantwoorden je vragen graag en informeren je over de beschikbaarheid van de zalen en kamers. Natuurlijk vertellen ze je ook meer over de prijzen en diverse opties wat betreft arrangementen, wanneer je dat wenst.