Kijk op Interieur
Image default
Eten en drinken

Opruiming in je koelkast: quiche maken of zelf pizza beleggen

Soms heb je dagen waarop je je koelkast opent en alleen maar restjes tegen komt; deze restjes lenen zich vaak heel goed om een pizza mee te beleggen of een quiche te maken. Drie voordelen in één. Je zet een lekkere maaltijd op tafel, je koelkast is weer overzichtelijk én je gooit geen eten weg. Bovendien kun je een quiche of een pizza snel zelf bereiden. Gebruik hiervoor vers deeg dat je kant-en-klaar in de supermarkt koopt. Van het merk Tante Fanny koop je bijvoorbeeld heerlijk pizzadeeg dat in bakpapier is opgerold, waarbij je ook nog eens een variant kunt kiezen met heerlijke tomatensaus. Hiermee heb je de volledige basis in huis en kun je direct starten met het beleggen van de bodem.

Een snelle maar heerlijke quiche bereiden

Op eenzelfde wijze kun je ook met het speciale deeg voor taarten en quiches van Tante Fanny aan de slag. Dit deeg is al handig rond van vorm en koop je eveneens kant-en-klaar in de supermarkt. Er bestaan oneindig veel quiche recepten met even zovele combinaties aan ingrediënten. Met de restjes uit je koelkast bereid je dan ook binnen no-time een smakelijke maaltijd. Wil je liever eerst wat inspiratie opdoen? Bezoek dan eens de website van Tante Fanny voor heel veel lekkere recepten voor het beleggen van je pizza of een quiche maken. Eveneens kun je het handige receptenboekje ‘Koken met kliekjes’ hier gratis downloaden.

Bakken met deegproducten van Tante Fanny

Naast dat de deegproducten van Tante Fanny je een efficiënte kookervaring bieden, zijn de deegsoorten ook bereid zonder toevoeging van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Je treft eveneens geen gehydrogeneerde vetten aan in deze producten. Binnen het assortiment vind je vers deeg om taart en quiche te maken, vers bladerdeeg en onder meer vers pizzadeeg. Kies er ook eens voor je pizza te beleggen op een bodem van heerlijke spelt-pizzadeeg van Tante Fanny.