Kijk op Interieur
Image default
Vakantie

Geniet in vrijstaande bungalows van een karpervisvakantie

Tijdens een karpervisvakantie wilt u natuurlijk genieten van een rustige en mooie locatie met vrijstaande bungalows. U kunt hier perfect van genieten bij Recreatiepark De Groote Vliet. Indit park vindt u een grote karpervijver die zich perfect leent voor vissen. Maar ook buiten het recreatiepark vindt u grote visvijvers en eindeloze kilometers aan polderwater die de perfecte plek vormen voor elke fanatieke en recreatieve visser. Ontdek de prachtige groene omgeving van het Friese Wevershoof en maak leuke uitstapjes naar dorpjes gedurende uw karpervisvakantie. Wilt u graag uw trouwe viervoeter meenemen? Boek een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan zodat u geen oppas of pension hoeft te regelen.

Ontdek de prachtige Friese natuur vanuit een hondvriendelijk recreatiepark

Het is begrijpelijk dat u uw trouwe viervoeter mee wilt nemen wanneer u op vakantie gaat. Uw hond maakt tenslotte deel uit van de familie en verdient het ook om te genieten van alle pracht en praal die je in de Friese natuur vindt. Boek een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan op dit hondvriendelijke recreatiepark en geniet samen van een karpervisvakantie. Naast de voldoende mogelijkheden om te vissen zijn er nog diverse andere recreatiemogelijkheden waar u van kunt genieten. Zo is het mogelijk om bij eetcafé ’t Hartje een boot te huren. Geniet van alle flora en fauna op de mooiste vaarroutes van West-Friesland. Bezoek historische steden als Enkhuizen, Hoorn en Medemblik, wandeltussen de tulpenvelden of ga bowlen en karten. De mogelijkheden om te ontspannen zijn eindeloos.

Plaats eenvoudig een reservering

Wanneer u van een ontspannen karpervisvakantie wilt genieten in een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan, zit u bij Recreatiepark De Groote Vliet goed. Deze locatie is een geschikt uitgangspunt voor leuke steden in de omgeving en wandelingen in de natuur. Wanneer u vragen heeft, kunt u eenvoudig contact opnemen met de eigenaren via de telefoon of mail. Reserveer een huisje zodat u gegarandeerd bent van een leuke plek.