Kijk op Interieur
Image default
Vakantie

Single reizen: alleen. maar toch in groepsverband

Single reizen bieden een goede uitkomst voor singles die spectaculaire vakanties willen beleven met een leuke groep. Alleen kan het best lastig zijn om een goede vakantie te plannen. Wat moet je in je eentje doen? Nee, veel beter is het om met andere singles op een spannende reis te gaan. Dat betekent een gezellige vakantie, met leuke activiteiten georganiseerd en excursies die je in groepsverband kunt doen. Maar je houdt ook een grote vrijheid om te doen wat jij wil. Meer zin om een dagje alleen op pad te gaan? Dan kan dat uiteraard ook gewoon. Meer over single reizen lees je hier.

Single reizen zijn afwisselend

Wil jij een unieke ervaring? Een singlereis van One2gethertravel wordt georganiseerd met de wensen en eisen van singles in het vizier. Jij krijgt een reis op maat, met veel leuke activiteiten maar ook met genoeg ruimte om dingen voor jezelf te doen en nieuwe mensen te leren kennen. Single reizen zijn er in allerlei vormen en maten. Lijkt het jou ook wel wat?

Ga er zelf op uit, of ga op stap met de groep

Hoe ziet jouw perfecte vakantie eruit? Jij kunt helemaal zelf invulling geven aan je vakantie. Dat betekent dat jij kiest of je alleen op je kamer zit, of dat je een kamer deelt. Er worden veel activiteiten georganiseerd voor de groep, maar je kunt ook prima zelf op pad gaan. Kortom, een singlereis heeft de perfecte combinatie van vrijheid en gezelligheid.

Jonge en oude singles kunnen op singlereis

Een groot voordeel van een singlereis is dat je andere singles kunt leren kennen. Maar dan moet de groep waar je mee op reis gaat wel goed bij jou aansluiten. Daar wordt dan ook veel aandacht aan gegeven. Je groep is altijd samengesteld uit mensen die jouw leeftijd hebben en jouw interesses delen. Er zijn bovendien speciale reizen voor singles van 50+, en voor alleenstaande ouders.

https://one2gethertravel.nl