Kijk op Interieur
Image default
Vakantie

In vastgoed investeren op de mooiste vakantieparken

Met een vast rendement in vastgoed investeren; het is dé manier om tegenwoordig rendement te ontvangen over uw vermogen. Zeker met de lage spaarrente en de risico’s die kleven aan de flexibele beurzen en indexen, is het verstandig om te kijken naar een grotere investering in vastgoed. De laatste jaren is er een groei geweest in de beleggingen op recreatief vastgoed, onder andere bij Center Parcs Vastgoed. Recreatie doet het in eigen land bijzonder goed en de vraag naar binnenlandse vakanties, kort én lang, blijven groeien. Deze trend zal zich vermoedelijk in de komende jaren doorzetten.

Vastgoed investeren: trend mét rendement

Het grote voordeel van het steken van uw vermogen in vastgoed, is dat u een gegarandeerd rendement ontvangt tussen de 3% en 5%. Dat kan op een tweetal manieren; door een vaststaand rendement of middels de inkomsten op huur. Dit was voorheen een gewaarde manier van investeren, aangezien vakantieparken niet altijd een even hoog verhuurpercentage genoten. Met de stabiel stijgende vraag naar vakanties op parken in eigen land of vlak daarbuiten, kunt u zich echter zorgeloos mee laten nemen in de trend van investeren in recreatief vastgoed. U ontvangt een vast percentage op de aankoopwaarde van de woning.

Op eigen inzicht een vakantiewoning kopen

Bij Center Parcs Vastgoed kunt u uiteraard zelf bepalen in welk park u wilt investeren. Center Parcs heeft in de afgelopen jaren een bijzonder hoog verhuurpercentage weten te halen op de vakantieparken, welke tevens gevestigd zijn op de meest unieke plekjes. Zowel in het exterieur als het interieur van de vakantiehuizen is flink geïnvesteerd, waardoor u nu een gedegen keuze kunt maken voor de mooiste en meest moderne vakantiewoningen. Bekijk direct welke particuliere of klein zakelijke investering u wilt maken en bepaal hoeveel rendement u al in het komende jaren gaat behalen bovenop uw huidige vermogen.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/