Kijk op Interieur
Image default
Vakantie

Laagdrempelig in vastgoed investeren voor iedereen

In vastgoed investeren kan op veel verschillende manieren en voor iedere persoon zal een andere variant het beste bevallen. Voor mensen die op een eenvoudige manier kennis willen maken met particulier beleggen in vastgoed biedt Center Parcs Vastgoed uitkomst. Bij de vakantieparken kunt u terecht voor het kopen van een recreatiewoning, die u vervolgens weer aan het park verhuurd. Center Parcs Vastgoed zorgt er daarna voor dat de woning door vakantiegangers gebruikt kan worden. Zo hebt u, naast de investering, wel de lusten en niet de lasten van vastgoed. Over onderhoud en leegstand hoeft u zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken.

Hoe zorgeloos particulier beleggen in vastgoed in zijn werk gaat

Op deze manier kunt u op een zorgeloze manier in vastgoed investeren, zonder dat u de lasten van het verhuren van een woning heeft. Bovendien heeft u bij particulier beleggen in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed de garantie van een vaste huuropbrengst, waarvan u ieder kwartaal kunt genieten. Door het bieden van een langlopend huurcontract, dat tot wel vijftien jaar kan aanhouden, ontstaat zekerheid. Bovendien doet u een duurzame investering, omdat Center Parcs Vastgoed de ecologische voetafdruk in de parken zo klein mogelijk probeert te houden. Zo is het niet alleen prettig voor uzelf, maar ook voor de wereld om u heen.

Een antwoord op alle vragen over in vastgoed investeren

Bij Center Parcs Vastgoed wordt u dubbele vakkennis geboden, want zowel voor recreatief vastgoed als toeristisch management kunt u bij de vakantieketen terecht. In vastgoed investeren hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn. Wilt u meer weten? Ga naar de website om enkele beschikbare vakantieparken te bekijken of bel een makelaar met de vragen die u heeft. Bezoek een informatiedag om u volledig op de hoogte te laten brengen of maak een persoonlijke afspraak. Particulier beleggen in vastgoed kan laagdrempelig én leuk zijn. Center Parcs Vastgoed vertelt u er graag meer over.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/