Kijk op Interieur
Image default
Vakantie

Een bedrijfsuitje met overnachting, de manier om elkaar echt beter te leren kennen

Als u een locatie zoekt voor een bedrijfsuitje met overnachting, dan is dit iets voor u. In het Gelderse Didam, omgeven door bossen, ligt een pareltje verscholen, de Westernboerderij. Het is een bijzondere groepsaccommodatie, met geweldige mogelijkheden voor groepen van allerlei pluimage. Bij de Westernboerderij maken ze van iedere groepsbijeenkomst een avontuur, of het nu gaat om een gezelschap bestaand uit particulieren (vrienden of families) of een zakelijk gezelschap (collega’s, managers), alles is hier mogelijk. De georganiseerde activiteiten zijn zeer divers en daardoor is er altijd wel iets passends voor de doelgroep. Er zijn verschillende arrangementen en programma’s voor een dag.

Stoere, gezellige en grappige indoor en outdoor activiteiten overdag

De Westernboerderij is omgeven door bosrijk gebied en beschikt als bijzondere groepsaccommodatie over een flinke lap grond. Het is dus de ideale omgeving voor een huifkartocht of scooter-tocht. Maar ook vergeten sporten als buksschieten, hoefijzerwerpen en bierpulschuiven mogen niet in het programma ontbreken. En daarnaast zijn er natuurlijk de teamspellen, waaronder ‘Ik hou van Holland’, ‘The good old Pubquiz’ en ‘Wie is de Wolf’. Deze spellen lenen zich voor pure lol, maar ook voor meer zakelijke doeleinden zoals bijvoorbeeld bij teambuilding of systemische spellen en rollenspel. En zo wordt het meer dan gewoon een bedrijfsuitje met overnachting, het wordt een belevenis.

Groepsdynamiek bij het kampvuur

Het bijzondere van een groepsuitje of bedrijfsuitje met overnachting is dat ’s avonds vaak de dynamiek in een gezelschap verandert. Overdag is men gezamenlijk actief geweest en heeft genoten van de bijzondere groepsaccommodatie, de georganiseerde indoor- en outdoor spellen, sporten, en andere activiteiten. Vaak komen mensen dan bij het diner wat meer los. Juist op dat hoogtepunt wordt een dagprogramma vaak afgebroken en gaat ieder zijns weegs. Niet bij de Westernboerderij. Bij deze bijzondere groepsaccommodatie verplaatst het gezelschap zich dan naar het kampvuur, waar zich opnieuw een andere dynamiek vormt. Er ontstaat een bepaalde kameraadschappelijkheid en vertrouwdheid. Mensen komen dichter bij elkaar door het bedrijfsuitje met overnachting.