Kijk op Interieur
Image default
Tuin en buitenleven

Welkoop Tuincentrum: Waar u alle planten vindt die u wilt en meer!

Welkoop Tuincentrum: Waar u alle planten vindt die u wilt en meer!

 

Tuincentrum Welkoop is een Nederlandse keten van tuincentra. Nu zijn er veel tuincentra in Nederland, maar geen van hen is zo geslaagd als Welcoop. Van een klein lokaal bedrijfje is het uitgegroeid tot een internationaal merk met naast Nederland ook vestigingen in België, Duitsland en Frankrijk. In ons artikel lees je meer over de geschiedenis van het bedrijf, lees je wat hen zo bijzonder maakt en waar je hun winkels kunt vinden als je in de buurt woont!

 

Geschiedenis van Welkoop

Welkoop is een van de toonaangevende Nederlandse tuincentrumketens, met winkels door het hele land. Het bedrijf werd in 1957 opgericht door de heer Willy Louis Kamphuis, die het tuincentrum in Heemstede kocht, dat al sinds 1914 open was. In de beginjaren was het tuincentrum niet meer dan een kleine winkel waar planten, zaden en tuingereedschap werden verkocht. Toen de winkel zich uitbreidde, werden het tuincentrum en de meubelzaak gescheiden in twee verschillende zaken. In die jaren waren de belangrijkste klanten van het tuincentrum de mensen in Heemstede en omgeving. Maar dat zou snel veranderen. In 1962 begon de winkel in Heemstede zich voor te bereiden op het tulpenseizoen, dat ook wel het Nederlandse bloeiseizoen wordt genoemd. Het bedrijf was niet voorbereid op het grote aantal bezoekers dat kwam kijken naar de prachtige bloemen.

 

Waar vind je een Welkoop tuincentrum?

Je vindt Welkoop-tuincentra door het hele land. De website van Welkoop heeft een online winkel waar je de adressen van al hun winkels kunt vinden. Als je op een winkel klikt, zie je het adres, de openingstijden en een lijst met producten die je er kunt vinden. De tuincentra zijn gevestigd in grote steden en ook in kleinere plaatsen. Het is gemakkelijk om een tuincentrum bij jou in de buurt te vinden, als je het niet kunt vinden, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Welkoop. Geen welkoop bij jou in de buurt? Kijk dan naar welk andere tuincentrum jij kunt gaan om alsnog te slagen!

 

Wat kun je kopen bij een tuincentrum?

Zoals we al eerder zeiden, kun je bij tuincentra allerlei soorten planten en producten vinden. Er zijn verschillende soorten planten: eenjarigen, vaste planten, tropische planten, en nog veel meer. Er zijn ook veel bomen en struiken, zoals bladverliezende, groenblijvende en fruitbomen. En als u op zoek bent naar cactussen en vetplanten, die hebben ze ook. U kunt er ook potten, aarde, meststoffen en andere tuinaccessoires kopen.

 

Final words: Is het de moeite waard om een Welkoop tuincentrum te bezoeken?

Welkoop is een van de grootste tuincentrumketens van Nederland. Als je mooie planten voor in je tuin wilt kopen, ben je bij een Welkoop tuincentrum aan het juiste adres. Door het grote aanbod en de ruime keuze, vindt u zeker wat u zoekt. De tuincentra zijn goed bevoorraad en het personeel is zeer behulpzaam en deskundig. Als u op zoek bent naar mooie bloemen om uw tuin op te fleuren, dan is een Welkoop tuincentrum de plek om naartoe te gaan. Het is zeker de moeite waard om een Welkoop tuincentrum te bezoeken Als je van tuinieren houdt, dan zal je een bezoek aan een Welkoop tuincentrum geweldig vinden. Het is de perfecte plek om naartoe te gaan als je hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste planten en producten voor je tuin.

http://www.tuincentrumoverzicht.nl