Kijk op Interieur
Image default
Aanbiedingen

Tips om sfeer in huis te creëren

Nadat we al bijna 2 jaar binnen zitten door de corona, is het erg waarschijnlijk dat jij wel eens een nieuwe omgeving wilt. Je bent immers al bijna 2 jaar naar diezelfde 4 muren aan het kijken en het is tijd om het eens anders aan te gaan kleden. Met deze sfeervolle tips zal jij straks het gevoel hebben alsof je woonkamer een make-over heeft gekregen!

Een nieuwe geur kan veel veranderen

Als je een nieuwe geur in je huis wilt gaan implementeren, dan is het allereerst belangrijk om na te denken over het gevoel dat jij graag thuis hebt. Er zijn namelijk geuren, zoals grapefruit, die je kunnen helpen met focussen. Dit is erg handig als jij vanuit thuis werkt of je wilt focussen in je woonkamer.

Welk gevoel wil jij in huis hebben? Voor een warm en fijn gevoel, is vanille de beste optie. Heb je toch liever een gelukkig gevoel? Kies dan voor Citrus! Bloemen geven een positief, romantisch en rustig gevoel. Fruit maakt je energiek en werkt oppeppend. Jasmijn is een hele bekende kalmerende geur. Ga je voor fris? Frisser dan mint wordt het haast niet!

Een nieuw kleurtje kan wonderen doen

Als je de ruimte écht wilt vernieuwen is het een leuk en goed idee om de muren eens een nieuw likje verf te geven. Ook kleuren kunnen gevoelens opwekken, rood geeft bijvoorbeeld energie en paars werkt weer kalmerend. Zoek dus goed uit welke kleuren bij jou passen voordat je alle muren pimpelpaars verft!

Een kelim vloerkleed kleed je woonkamer aan!

Een vloerkleed op de grond of aan de muur is altijd een sfeermaker. Je kent ze wel die leuke Perzische tapijten, dat zijn kelim vloerkleden. Je hebt ze vast al gezien in allerlei kleuren, motieven en maten en daarom zijn ze ideaal voor iedere vloer of muur. Naast kelim vloerkleden zijn er ook genoeg andere soorten en maten vloerkleden, zo heb je ronde, rechthoekige of vierkante versies. Dus ook al heb je liever een strakke en moderne aankleding, dan kan een bijpassend vloerkleed nog altijd voor warmte en gezelligheid zorgen, zelfs als deze mooi design en strak is.

https://www.koremanmaastricht.nl/product-categorie/tapijten/oriental-collection/kelim/