Kijk op Interieur
Image default
Bedrijven

Tips leuke schilderijen met de dikke dames

De dikke dames, wie kent ze niet? Deze gezellige vrouwen houden van heerlijk genieten met wat eten en een glaasje drinken. De beste glaasjes wijn en champagne worden tevoorschijn gehaald, en samen maken ze er een fijne tijd van. Nu het winter wordt, is het hoog tijd om gezelligheid in huis te halen, en laat dat nou perfect kunnen met deze schilderijen. Sterker nog, Dikke Dames schilderijen bieden een perfecte manier om je interieur op te fleuren. Hieronder vertellen we je meer over welk soort Dikke Dames schilderijen perfect zijn om jouw interieur van wat vrolijkheid te voorzien. Zo geniet je dit najaar van gezelligheid, warmte en kleur in huis, net als de Dikke Dames zelf!

Theeleuten

Uit de vrolijke werken met Dikke Dames blijkt wel dat de vrouwen goed voor zichzelf zorgen. De vrolijke werken waarop de dames genietend van een high tea zijn afgebeeld, symboliseren hun bourgondische leefstijl. De vrouwen houden het tijdens hun high tea niet bij thee, maar genieten ook van een lekker glaasje champagne. Als je je interieur voorziet van een schilderij met ‘high tea’-ende dikke dames, weet je zeker dat het deze winter een gezellige boel wordt bij jou thuis! Een schilderij kopen met daarop dikke dames afgebeeld, doe je overigens voordelig bij Schilderijenshop.

Dames en partners

Dikke Dames kunnen zich prima redden zonder hun mannelijke wederhelften, al genieten zij ook van een feestavondje met hun partners. Dit doen ze uiteraard niet alleen, want de dames zijn graag als groep bij elkaar. Voorzien van heerlijke hapjes en drankjes, genieten de vrouwen steeds weer van levendige avonden. Gedurende knusse avonden op de bank breng je wat romantiek in huis met deze schilderijen.

Tijd voor actie!

Deze dames zitten niet alleen maar stil! Naast allerlei schilderijen met etende en drinkende dames, zijn er namelijk ook allerlei schilderijen waarop de actievere kant van de Dikke Dames naar voren komt. Dit zijn vaak zomerse werken, met vrolijke kleuren. Denk aan een schilderij met een dame op de fiets, die voorzien van zonnebril de zon tegemoet fietst. Met zo’n vrolijk werk haal je de zomer in huis!

Kortom, je maakt je interieur echt gezellig met een Dikke Dames schilderij. Ieder werk heeft een eigen charme, en er is altijd wel een werk dat aansluit bij jouw voorkeuren.