Kijk op Interieur
Image default
Aanbiedingen

Slim bouwen met Unipanel bouwpanelen

De eigenschappen van hout worden gecombineerd met de voordelen van kunststof: Unipanel bouwplaten zijn gemakkelijk te bewerken en rotten nooit, waardoor ze de perfecte vervanger zijn voor multiplex en Western Red Cedar.  Verder zijn de panelen universeel; ze zijn zowel binnen als buiten voor vele toepassingen te gebruiken.

Voordelen van Unipanel

Unipanel is gemaakt van massief kunststof en is superieur aan hout. Het kan worden gebruikt in bijna alle niet-dragende buitentoepassingen. Unipanel heeft de eigenschappen van hout zonder de nadelen die hout bij buitentoepassingen kan hebben. De belangrijkste voordelen zijn: levenslange garantie tegen delamineren en rotten, 10 jaar garantie op verfhechting, schilderen niet noodzakelijk, uitstekende vervanger voor multiplex, kleurvast en UV-bestendig, bewerkbaar als hout, onderhoudsarm en volledig recyclebaar. Unipanel is op verschillende manieren te bevestigen

Unipanel bouwpanelen kunnen toegepast worden op vrijwel alle niet dragende buitentoepassingen, zoals; dakranden, daklijsten, gootblokken, windveren, sierlijsten, uilenborden, ornamenten. In de regel kan Unipanel gemonteerd worden conform verwerkingsvoorschriften van multiplex. Daarbij hoeft geen rekening gehouden te worden met voorschriften betreffende vochtopname. Unipanel kan worden gezaagd, geboord, geschuurd en gefreesd met reguliere houtbewerkingsgereedschappen.

Unipanel boeidelen

Unipanel is een uitstekend materiaal voor het maken van boeicomponenten.  Unipanel is een massief en homogeen materiaal dat rotvrij, vochtbestendig en onderhoudsarm is.

Het maken en monteren van kunststof boeidelen in Unipanel is eenvoudig. Het materiaal is te bewerken als hout, met dezelfde gereedschappen.  Zagen, frezen, boren en schuren is geen probleem, zodat kunststof boeidelen van Unipanel altijd in de gewenste maat en vorm te realiseren zijn.

Meer informatie of online bestellen?

In het uitgebreide assortiment van Holland Kunststof vind je meerdere Unipanel-producten. De bouwpanelen van Unipanel zijn vanaf € 39,13 te bestellen. De bouwpanelen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar, de prijs per afmeting vind je in een op handige overzicht op https://hollandkunststof.nl/. Er zijn regelmatig Unipanel in de aanbiedingen bij Holland Kunststof. De producten worden onder de adviesprijs aangeboden. Op de bouwpanelen ontvang je 5% korting. Dit geldt voor alle afmetingen. Niet alleen de panelen zijn in de actie, ook de sierlijst is met korting te bestellen. Tevens is er de deal dat jouw bestelling gratis verzenden wordt vanaf € 600. Normaal gesproken kost deze verzending rond de € 75. Dit scheelt je dus tientallen euro’s.