Kijk op Interieur
Image default
Aanbiedingen

4 voordelen van de tussenvloer

4 voordelen van de tussenvloer

Als jij op zoek bent naar een oplossing voor jouw bedrijfspand, heb je vast al wel eens van de tussenvloer gehoord. Deze vloer is te plaatsen tussen twee bestaande verdiepingen, waardoor je als het ware een extra etage creëert. Toch kan het lastig zijn om af en toe de knoop door te hakken, en een tussenvloer aan te schaffen. In deze blog zullen we je daarom 4 voordelen noemen, die jou mogelijk kunnen overtuigen.

  1. Geleverd als bouwpakket

Tussenvloeren worden geleverd als bouwpakket. Dit biedt jou de mogelijkheid om deze op te bouwen, maar ook af te bouwen wanneer jij dit maar wil. Is er binnen jouw bedrijf sprake van seizoensdrukte? Dan is deze optie erg handig, omdat je de ruimte van de tussenvloer dan kan inzetten voor een ander doeleind. 

  1. Makkelijk aan te passen

Aangezien tussenvloeren als bouwpakket geleverd worden, zijn ze makkelijk aan te passen. Dit betekent dat jij de vloer kan verplaatsen naar een andere plek binnen jouw bedrijf, of kan uitbreiden wanneer jij dit wilt. Met beide moet je wel rekening met de plek waar de tussenvloer momenteel staat. Aangezien tussenvloeren op maat worden gemaakt, zullen ze niet in elke ruimte passen. Het is in zo’n geval handig om een specialist als Nolte Mezzanine eerst om advies te vragen.

  1. Kostenbesparend

Tussenvloeren zijn kostenbesparend. Niet alleen omdat ze een oplossing zijn, die voorkomen dat jij moet verbouwen of verhuizen, maar ook om de manier hoe deze in elkaar zitten. Bijvoorbeeld: tussenvloeren weerkaatsen licht, waardoor jij 43% verlichting minder nodig hebt. Tussenvloeren zijn in te zetten als kabelgoot, waardoor jij ook veel kosten kan besparen.

  1. Breed inzetbaar

Je kan tussenvloeren voor verschillende doeleinden inzetten. Veel mensen denken gelijk aan een opslagruimte, wat ook helemaal niet gek is. Vanwege het draagvermogen van de tussenvloer, kan het perfect als opslagruimte fungeren. Maar, dat is lang niet het enige wat de tussenvloer kan. Misschien wil jij hem slechts een paar maanden als opslagruimte gebruiken, en de rest van het jaar als extra kantoorruimte. Dit is perfect mogelijk met een tussenvloer, want jij bepaalt zelf wat je hiermee doet. 

Nolte Mezzanine

Ben jij geïnteresseerd in de aanschaf van een tussenvloer, of heb jij hier nog vragen over? Neem dan eens een kijkje op de website van Nolte Mezzanine! Deze staat vol informatie over verschillende magazijnsoplossingen, waaronder de tussenvloer. Nolte Mezzanine staat jou graag te woord, zodat jij de perfecte tussenvloer voor jouw bedrijf snel kan realiseren!