Kijk op Interieur
Image default
Woning en Tuin

Nieuwe trend voor je woning

Op het gebied van woontrends komen er steeds nieuwe dingen bij, er is altijd wel iets bezig. Er ontwikkelen zich altijd nieuwe trends, daarom kan het zijn dat je misschien nog wel wat trends mist in je huis. 

Nieuwe trends

Lichte kleuren zijn dit jaar erg hot, met name de lichte kleuren hout. Je ziet dit veel terug in vloeren maar ook in tafels en keukenbladen. Vaak worden de lichte kleuren gecombineerd met zwarte stalen accessoires, dat zien we nu erg vaak terug. Denk hierbij aan een lichte visgraat vloer met zwarte stalen deuren en andere accessoires. Je ziet dit erg vaak bij woonprogramma’s op tv. Ook is het erg populair om een groot pronkstuk in je huis te hebben, je kan hierbij denken aan een grote opvallende vaas of aan een opvallend stuk kunst. Ook hoeft het niet perse te matchen met de rest van het huis, als het maar opvalt. 

Trends voor buiten

Voor buiten zijn er ook genoeg trends. Het is bijvoorbeeld erg populair om een mooi groot loungeset in je tuin te hebben. Dit is niet alleen mooi maar het komt ook nog eens goed van pas als het lekker weer is, je kunt er lekker op zitten en heerlijk genieten van een mooie zomerdag. Naast een loungeset zijn heroal rolluiken ook ook populair. In de meeste gevallen kopen mensen deze rolluiken voor de veiligheid, ze doen dit omdat de rolluiken erg goed beschermen tegen inbraak en zorgen voor privacy. Naast deze redenen kopen mensen vaak deze rolluiken ook als zonwering. De rolluiken zorgen er namelijk niet alleen voor dat de inbrekers buiten de deur blijven maar ook de zon en de warmte. In de zomer zorgen de rolluiken namelijk ook nog eens voor een soort extra isolatie waardoor het in de woning lekker koel blijft. Rolluiken kopen kan wel nog een dingetje zijn, de heroal rolluiken moeten namelijk op maat gemaakt worden, daardoor kan het soms even duren voordat ze hangen.

Conclusie

De trends op woning gebied komen en gaan. Er zijn veel mensen die graag de trends volgen en ervoor willen zorgen dat hun huis helemaal mee gaat met de trends. De trends voor dit jaar zijn vooral lichte kleuren hout in combinatie met zwarte stalen accessoires. Een groot opvallend pronkstuk is ook erg populair op dit moment. Voor buiten zijn er ook een paar trends bezig. De heroal rolluiken zijn ook een grote trend op dit moment, dit komt namelijk omdat ze niet alleen als zonwering werken maar ook als extra beveiliging en privacy. Als je rolluiken gaat kopen moet je wel goed op de afmetingen letten, anders passen ze misschien niet en dat zou zonde zijn. Wil jij heroal rolluiken?