Kijk op Interieur
Image default
Woning en Tuin

Marmeren meubels: helemaal in!

Hoewel de trend van marmeren meubels aan een aantal jaren meegaat, is de populariteit ervan nog lang niet afgenomen. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de luxueuze uitstraling ervan. Of is het misschien de lange levensduur van marmer? En dan is er nog het voordeel dat marmer in eigenlijk elk interieur past: traditioneel, landelijk, modern. Om al je marmeren dromen uit te laten komen, zoek je natuurlijk een aanbieder die allerlei soorten marmeren meubelen op één overzichtelijke plek aanbiedt. Daarvoor is er Indomarmer. Deze online aanbieder heeft alles waar je maar van kunt dromen. Lees snel verder wat Indomarmer allemaal voor moois te bieden heeft, of kijk zelf op https://www.indomarmer.nl/nl/.

 

Tafels, schalen, lampen, waskommen en meer

Je bent bij Indomarmer voor echt allerlei soorten marmeren meubels aan het juiste adres. Er is een brede catalogus om uit te kiezen. Je kunt kiezen voor tafels, waskommen of allerlei accessoires. Zo leuk je bijvoorbeeld je tafel op met een marmeren dienblad, een marmeren schaal of een vaas. Wil je nog een subtieler marmeren meubel in je woning? Dan zijn de marmeren lampen echt iets voor jou. Deze lampen hebben een klassieke marmeren look, maar springen minder in het oog dan een marmeren tafel of waskom. Ideaal voor die laatste finishing touch tussen de andere marmeren meubels of een creatief uitstapje voor elk ander interieur.

 

Wijde keuze aan kleuren

Marmer is niet alleen veelzijdig in de verschillende voordelen, maar is ook nog eens verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren, tinten en patronen. Dat is ook wat marmer zo universeel en passend binnen elke woning maakt. Zo heb je bijvoorbeeld keuze uit wat lichter marmer, dat mooi zal staan in je klassieke of moderne woning. Wat donkerder uitgevoerd marmer roept direct een chic gevoel op binnen je woning. Met de patronen van het marmer kun je eenvoudig spelen met een rustigere of sfeervollere uitstraling.

 

De voordelen van Indomarmer op een rijtje

Het grote voordeel is natuurlijk dat je al je marmeren wensen op een plaats kunt bestellen, maar er is nog veel meer. Zo krijg je bijvoorbeeld gratis verzending bij bestellingen boven de 100 euro. Je hebt ook standaard 14 dagen bedenktijd, zodat je altijd volledig tevreden bent met je nieuwe meubels. Neem dus snel een kijkje en laat je inspireren door al het moois!