Kijk op Interieur
Image default
Woning en Tuin

Koop je bankstel online

Durf je vanwege corona geen drukke plaatsen te bezoeken of heb je gewoonweg geen tijd en zin om een winkel te bezoeken om je nieuwe bank te kopen? Dan kun je een HK Living bank kopen bij Living and Company. Misschien heb je er al eens van gehoord maar misschien ook niet. Deze online winkel van Nederlandse bodem heeft de markt al internationaal weten te veroveren. De unieke collectie van deze winkel heeft wereldwijd zijn stempel gezet en heeft daarom ook niet voor niets de slogen: ‘Global Living’. In tegenstelling tot de meeste winkels, heeft deze zaak geen showroom. De ‘showroom’ is online te vinden. Je vindt hier dus alleen afbeeldingen van het product en geen afbeelding van een complete huiskamer.

 

Hoe zit het met advies?

Het is niet voor iedereen even makkelijk om de juiste tafel, stoel of bankstel te kiezen. Gelukkig werken er ook ‘echte’ mensen achter de online winkel en staan zij klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. De klantenservice van deze winkel staat dan ook hoog aangeschreven en wordt op Google beoordeeld met een 8.4! Er is namelijk niets zo vervelend als je niet direct geholpen wordt. Je kunt bij deze winkel kiezen voor online communicatie (e-mail, Facebook of Instagram) maar je kunt ook telefonisch contact op met ze nemen. Ze zijn de hele week van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tijdens kantooruren. Doorgaans word je binnen 5 minuten geholpen. Wanneer je een e-mail stuurt proberen ze deze binnen 2 dagen te beantwoorden (de beller is dus sneller!). Ben je trouwens opzoek naar inspiratie? Dan kun je ook altijd op hun eigen Pinterest account kijken. Hier kun je een virtuele showroom met de eigen producten terug vinden.

 

Hoe werkt een online bestelling?

Je hebt een keuze kunnen maken en één of meerdere producten aan je winkelmand toegevoegd. Deze webshop is ingericht om je bestelling zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen. Je wordt aan de hand meegenomen in alle stappen van het bestelproces. Niet iedereen is even handig en ervaren met online bestellen. Let er natuurlijk wel op dat je met online bestellen niet contant kunt betalen. Een betaling zal altijd moeten plaatsvinden via je bank. Dit verzekert jou dan ook van een garantiebewijs op het moment dat je je aankoop bon kwijt bent geraakt. Mocht je er toch niet uitkomen, dan kun je nog altijd gebruik maken van de klantenservice!