Kijk op Interieur
Image default
Woning en Tuin

Hoe vind je een betaalbare spa voor in je tuin?

Een spa, in de volksmond ook wel bekend als bubbelbad, hottub of jacuzzi, is in principe een dure aankoop. Daar krijg je natuurlijk wel een heus bubbelbad voor in je tuin voor terug, maar dat neemt niet weg dat het een hele investering is. Om een zo goed mogelijke spa te kiezen voor zo weinig mogelijk geld, hebben we hier een aantal tips. 

Koop een zo klein mogelijke spa

Als je weet dat je je spa alleen maar gaat gebruiken als romantisch onderonsje (met twee personen), dan is het raadzaam om naar een kleine spa voor twee personen te kiezen. Deze zijn goedkoper dan de varianten voor grotere groepen. 

Koop bij een spa-outlet

Bij deze spa-outlet vind je voordelige spa’s tegen outletprijzen. Daarbij kun je profiteren van de vertrouwde kwaliteit van FonteynSpa’s, ook met een kleiner budget. 

Bezoek een winkel of webshop met een groot aanbod spa’s

Wanneer je op een webshop of in een winkel oriënteert, is het raadzaam om er een te kiezen met een groot aanbod. Daar is de kans groot dat ze aanbod hebben voor elke portemonnee, groot of klein. Het beste kun je online oriënteren om alvast de prijzen te vergelijken. Als je een beter beeld wilt van de grootte of kwaliteit van het bubbelbad, kun je het beste de winkel bezoeken met de beste prijzen.

Schrijf je in voor nieuwsbrieven van spawinkels

Door je in te schrijven op digitale nieuwsbrieven van spawinkels, ben je altijd tijdig op de hoogte van acties en kortingen. Zo kun je ook op een moment wachten dat een spa een betere prijs krijgt. 

Koop een opblaasbare spa

Opblaasbare bubbelbaden zijn over het algemeen een stuk goedkoper dan de reguliere versies van hard plastic. Het voordeel van opblaasbare spa’s is dat ze gemakkelijk te verplaatsen en schoon te maken zijn.