Kijk op Interieur
Image default
Bedrijven

Maatwerk bij Teakea: Een compleet eiken badkamermeubel met waskom en kraan.

Ben je op zoek naar een uniek badkamer interieur? Woonwinkel en meubelmakerij Teakea helpt je hier graag mee! Deze leuke woonwinkel in Tolbert maakt de mooiste badkamer meubelen van eikenhout op maat. Je kunt helemaal zelf jouw ideale badkamermeubel samenstellen: de stijl, de maat, het materiaal en de kleur. Het badkamermeubel maatwerk van Teakea is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een uniek badkamer interieur. 

 

Een compleet badkamermeubel op maat bij Teakea: Hoe werkt het? 

Maatwerk kun je zo simpel of zo complex maken als je wilt. Er zijn enorm veel mogelijkheden.  Je kunt je meubel geheel zelf ontwerpen en samenstellen of je kunt een van de standaard modellen uit de collectie aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld de kleur, de maat of het materiaal veranderen aan een standaard model. Als je een eigen ontwerp wilt laten maken of een standaard model met aanpassingen wilt bestellen kun je het beste een afspraak maken om alles zorgvuldig te bespreken.  Als het maatwerk is gemaakt wordt het compleet bij je thuis geleverd. Indien gewenst kan Teakea het meubel zelfs in je badkamer monteren. Kwaliteit en service staan voorop! 

 

Een eiken badkamermeubel: stevig en duurzaam. 

Teakea maakt veel gebruik van duurzame en natuurlijke materialen zoals hout, marmer en natuursteen. De badkamermeubels worden vaak van massief eikenhout gemaakt. Eikenhout is namelijk een zeer stevige en massieve houtsoort. Een groot voordeel is dat eik in vergelijking met andere houtsoorten makkelijk te bewerken is, ondanks de hardheid. Meubelen van eikenhout kunnen daarom makkelijk glad en strak afgewerkt worden. Daarnaast is het hout beschikbaar in grote en zware afmetingen doordat eikenbomen heel lang en breed kunnen worden. Dit is ideaal als je een zeer groot badkamermeubel op maat wil laten maken. Bovendien wordt hout altijd behandeld met een beschermende olie bestendig tegen vet- en vocht vlekken. Kortom, allemaal redenen waarom je voor een prachtig eiken badkamermeubel moet kiezen! 

 

Een stijlvolle waskom en kraan om je badkamermeubel compleet te maken

Je badkamermeubel is natuurlijk niet compleet zonder een waskom en kraan. Teakea heeft gelukkig veel verschillende opties. De collectie aan sanitaire voorzieningen bevat modellen in ​​variërende stijlen zoals onder anderen modern, landelijk en klassiek. Ben je op zoek naar sanitair met een rustgevende uitstraling? Dan is bijvoorbeeld een waskom van riviersteen samen met een messing waterval kraan een uitstekende keuze. Met deze natuurlijke materialen breng je de natuur en rust in huis. Wat je ook zoekt, je zult het zeker vinden binnen de ruime sanitair collectie van Teakea. 

 

Badkamer inspiratie in de Teakea showroom in Tolbert. 

Het kan misschien lastig zijn om vanuit de website een idee te krijgen over de maatwerk mogelijkheden. Gelukkig heeft Teakea een uitgebreide showroom met maatwerk voorbeelden. De badkamer sectie is bovendien onlangs in juni 2020 vernieuwd! Je kunt veel inspiratie op doen en daarnaast kun je meteen geholpen worden met al je vragen over maatwerk. Ben je benieuwd geworden? De showroom is gelegen in Tolbert aan de Leuringslaan 40 en makkelijk te bereiken via de A7.