Kijk op Interieur
Image default
Bedrijven

Schilderwerken Enschede: voor de directie geldt ook glaasje op laat je rijden

Fijn schilderwerken Enschede. De directie drinkt wel drank met alcohol maar altijd met mate. En mocht het toch een keer uit de hand lopen dan laten zij zich altijd naar huis rijden. Voor de heren Ad van de Gele Lo, Ed van de Gele Lo en tot slot de heer Jo van de Gele Lo geldt zeer zeker altijd glaasje op laat je rijden. Dit is ook de titel van een leuk liedje, heel lang geleden gezongen door de Nederlandse zanger Sjakie Schram. Schilderwerken Enschede.

Dit is de grootste hit van zanger Sjakie Schram

Schilderwerken Enschede. En ook in dit geval zijn we zeker niet te beroerd om dit leuke liedje op te zoeken in het boek met als titel Hitdossier. In dit mooie boek staan alle liedjes die vanaf één januari 1965 in de top 40 hebben gestaan. U en ik kunnen op onze klompen aanvoelen dat het hier echt gaat om duizenden liedjes. Maar goed beloofd is beloofd. Het liedje glaasje op laat je rijden komt uit 1966 en bereikte in de top 40 als hoogste positie een derde plaats. Schilderwerken Enschede.

In Erp zijn de bochten heel erg scherp

Schilderwerken Enschede. Dus heel lang geleden zonder meer een hele dikke hit. Beloofd is beloofd en belofte maakt altijd schuld. Dus hier komt dan toch de opsomming van alle activiteiten van de firma van de Gele Lo uit het mooie en leuke Brabantse dorp Erp. Ik weet niet of u ooit in Erp bent geweest. Als het antwoord ja is dan is u zeker iets opgevallen in dit dorp. Namelijk de weg die midden door het dorp loopt. Echt de ene bocht na de andere bocht. Zeker weten. Schilderwerken Enschede.