Kijk op Interieur
Image default
Woning en Tuin

Maatvoering grond; neem onduidelijkheden weg door informatie van KadastraleKaart.com te halen

Je bent geïnteresseerd in een bepaald perceel maar weet niet precies hoe de maatvoering is? Dan kun je prima een beroep doen op KadastraleKaart.com. Je vindt op die website vooral Kadaster informatie die altijd actueel is. Door tegen betaling een rapport te downloaden over de maatvoering grond, neem je alle vraagtekens meteen weg en wordt alles je duidelijk. 

Rapport Kadastrale kaart maatvoering 

Het kennen van de juiste maten kan zomaar essentieel zijn als je plannen hebt een perceel aan te kopen. Als je precies wilt weten hoe de maatvoering grond is, doe je er verstandig aan het rapport Kadastrale kaart maatvoering van de website te downloaden. Je krijgt dan een digitaal antwoord op alles wat je wilt weten over de maatvoering van de grond. De inhoud van het rapport? Je krijgt uiteraard de maten van het perceel geleverd, net als de afstanden tussen de geregistreerde bebouwing op een perceel en de geldende perceelsgrenzen. Doorgaans zijn dan de meeste van je vragen al beantwoord. 

Streetview foto’s en een omgevingskaart 

Het rapport biedt echter meer. Je krijgt ook de hoekpunten van het perceel aangeboden, net als de totale oppervlakte. De omtrek? Ook die krijg je digitaal geleverd en dat geldt al eveneens door de oppervlakte van zowel de geregistreerde bebouwing op het perceel als de oppervlakte van het niet bebouwde deel van het perceel. Je krijgt er een aantal streetview foto’s bij en een omgevingskaart. De Kadasterinformatie wordt je aangeboden samen met de bebouwing informatie van de gemeente waarin het perceel ligt.  

Zo worden zaken echt duidelijk 

KadastraleKaart.com kan je meer bieden dan alleen rapporten over de maatvoering. Tegen betaling download je ook eigendomsinformatie en hypotheekinformatie. Je kunt een Kadastrale kaart downloaden met luchtfoto’s en zo biedt het platform je meer mogelijkheden die altijd bepaalde zaken helder maken. 

Adverteer meteen bij de doelgroep 

Kadastrale kaart geeft je steeds de actuele Kadaster informatie, hoewel het platform niet in eigendom is van deze organisatie. Het is eveneens een platform waar jij je perceel of kavel te koop aan kunt bieden. Het is meteen een ideale plek, omdat je meteen bij de doelgroep adverteert.