Kijk op Interieur
Image default
Woning en Tuin

Twee tips om je interieur wat speelser te maken!

Het meeste interieur dat je anno 2021 in de winkels vindt is strak gedesigned en ziet er modern uit. Een veelgehoorde klacht over deze trend is dat het erg serieus oogt en dat het de ruimte behoorlijk kil kan maken. Om dit tegen te gaan dient de ruimte op een bepaalde manier wat speelser gemaakt te worden. Dit kan gedaan worden door bijzondere stukken interieur toe te voegen of door bijvoorbeeld extra kleuren aan de woonruimte toe te voegen. Het vinden van de juiste mogelijkheden zal hierin het lastigst zijn. Dit komt wederom omdat dit buiten de trend valt en daardoor niet in iedere interieurwinkel te vinden is. Omdat het anno 2021 behoorlijk lastig kan zijn om je interieur een speelse look te geven, geven we je in deze blog enkele tips die je kunnen helpen bij het speelser maken van je interieur.

Een zitzak

Als je nog een stukje woonkamer over hebt waar je momenteel niets hebt staan dan kunnen we de zitzak altijd aanraden. De zitzak ziet er niet alleen speels uit maar zit ook nog eens ontzettend lekker. Waar de zitzak vroeger enkel als grote zak te verkrijgen was, kun je anno 2021 zitzakken in alle kleuren en formaten kopen. Hierdoor kun je altijd een zitzak vinden die in jouw woonkamer past en qua kleuren ook niet uit de toon valt. Wanneer je op zoek bent naar een zitzak kunnen we je altijd aanraden om de website van https://www.whoober.nl/ te bezoeken. Hier vind je gegarandeerd de zitzak van je dromen!

Kleurgebruik

Waar het aanschaffen van gekleurd meubilair vaak erg duur is, hoeft het aanbrengen van kleur in je woning dat helemaal niet te zijn! Voor enkele tientallen euro’s koop je al een pot verf waarmee je minimaal één muur in je woning een compleet andere uitstraling kan geven. Door te kiezen voor niet-neutrale kleuren krijgt het woonvertrek waar de verf in wordt aangebracht een unieke en speelse uitstraling. Denk hierbij aan kleuren als mintgroen, olijfgroen, diepblauw of bijvoorbeeld rood-roze. Dit zijn allemaal voorbeelden van kleuren die de kamer er uniek en speels uit laten zien maar er niet direct een kinderparadijs van maken.