Kijk op Interieur
Image default
Woning en Tuin

Maak je tuin summer-ready met deze 3 tips

Langzaam maar zeker kruipen we richting de zomer. Het wordt warmer, de dagen worden langer en eindelijk kunnen we meer tijd doorbrengen in de buitenlucht. Hoog tijd dus om de tuin in orde te maken! In dit artikel geef ik je 3 tips waarmee je je tuin summer-ready maakt. Op naar een mooie zomer!

Shop de nieuwste tuinmeubelen

Wij Nederlanders brengen maar al te graag tijd door in de tuin en daarom zijn goede tuinmeubelen geen overbodige luxe. Investeer daarom in een goede tuinset, loungeset of in een lekker ligbed voor in de tuin. Stijlen die we deze zomer veelvuldig terugzien zijn met name natuurlijk materialen als bamboe, rotan en onbewerkt hout. Daarnaast zullen natuurlijke kleuren bovendien de boventoon voeren.

2021 = outdoor living

2021 staat compleet in het teken van outdoor living. Zoveel mogelijk tijd doorbrengen in de buitenlucht, wie wil dat nou niet? Het is bovendien enorm gezond! Bij outdoor living draait het erom dat je de gezellige sfeer van binnen doortrekt naar buiten. Zorg er daarom voor dat je het buiten gezellig aankleedt, bijvoorbeeld met sfeerverlichting en leuke accessoires.

Leven in de tuin

Naast outdoor living is ook ‘leven in de tuin’ een belangrijke trend in 2021. Met leven in de tuin refereer ik naar het veelvuldig gebruik van planten en ander groen. Vervang die saaie tegels dus en breng wat leven in de brouwerij! Op deze manier creëer je een heel andere sfeer! Ben je niet zo dol op tuinieren? Wees dan niet bang. Er zijn namelijk veel planten die heel weinig onderhoud nodig hebben!

Op zoek naar meer inspiratie voor je tuin of zoek je een plek waar je de nieuwste tuinmeubelen kunt vinden? Kijk dan eens op Fonteyn.nl.