Kijk op Interieur
Image default
Woning en Tuin

Huis renovatie zonder irritatie

Huis renovatie, iets wat zo irritant is als je eenmaal begint aan het hele proces namelijk: de verbouwing zelf. Dan zit dit weer tegen, dan zit daar weer tegen, het kan ons allemaal niet snel genoeg gaan. Maar bij sommige woonwinkels heb je zo’n goede service dat alles eigenlijk zonder irritatie gaat.

Woonplezier en comfort

Woonplezier staat bij ieder mens voorop, want wat is er nou fijner dan je eigen huis zo mooi mogelijk hebben en er dagelijks veel plezier van beleven. Ik vond dat mijn huis toe was aan een flinke renovatie om het allemaal een stuk moderner te maken. Ik ben toen aan het zoeken gegaan naar twee woonwinkels, omdat ik eigenlijk een beetje wou tappen uit twee vaatjes. 

Zo gezegd zo gedaan, eerst ben ik naar een woonwinkel in Enschede gegaan. Zij boden me van alles aan, van matrassen tot PVC vloeren. Uiteindelijk ben ik bij deze winkel gegaan voor de pvc vloeren met daarbij twee banken. Ze hebben me goed geadviseerd over het bijbehorende en daarom was ik erg tevreden over mijn renovatie.

Een ander verhaal

Als tweede stap ben ik naar een woonwinkel in Oldenzaal gegaan voor de finishing touch. Met de foto´s van mijn huis ben ik naar de showroom gegaan om daar met de adviseurs te gaan zitten. Zij weten natuurlijk precies wat wel en wat niet mooi staat, maar vergeet daarbij jouw eigen stijl en wensen ook niet. Het is natuurlijk wel belangrijk dat jij er fijn in woont.

Stylisten kunnen natuurlijk heel erg mooi je interieur aanbieden en ontwerpen, maar dat zegt niet meteen dat jij alles leuk vindt. Daarom is het van belang dat je altijd je wensen door laat schemeren en dat heb ik ook gedaan bij die woonwinkel en daar kwam een erg mooi resultaat uit. Zo bedoel ik maar, zoek twee goede winkels uit om uit twee vaatjes te tappen en geniet van een renovatie zonder irritatie.