Kijk op Interieur
Image default
Aanbiedingen

Lasergame: Het perfecte personeelsfeest!

Proberen ideeën te bedenken voor je bedrijfsfeest waar iedereen blij van wordt, kan een ontmoedigende taak zijn. Je wilt een activiteit die leuk en boeiend is, maar niet te duur of tijdrovend. Nou, zoek niet verder dan lasergame! Lasergame is een geweldige optie voor bedrijfsfeesten, omdat het relatief goedkoop is, snel op te zetten, en vooral: heel veel plezier!

Wat is lasergame?

Lasergame is een soort tikspel dat gespeeld wordt met infraroodgevoelige doelen en geweren. Het is vergelijkbaar met paintball of airsoft, maar dan zonder de rommel en het risico op letsel. Lasergame is perfect om binnen of buiten te spelen, waardoor het een geweldige optie is voor bedrijfsfeesten, ongeacht de tijd van het jaar

Waarom kiezen voor lasergame?

Er zijn veel redenen om lasergamen te kiezen voor je bedrijfsfeest. Zoals we al eerder vermeldden is het relatief goedkoop en snel op te zetten. Bovendien kan lasergame gespeeld worden door mensen van alle leeftijden en fysieke mogelijkheden, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het uitsluiten van iemand van het plezier. En last but not least: lasergame is gewoon leuk! Hoe kun je beter wat stoom afblazen en een band opbouwen met je collega’s dan door op ze te schieten met lasers? (Zorg er wel voor dat je op het vest mikt…)

Hoe zet je een lasergame op?

Het opzetten van een lasergame voor je bedrijfsfeest is eenvoudig! Alles wat je nodig hebt is een ruimte die groot genoeg is voor je groep (een vergaderzaal, pauzeruimte of zelfs een leeg kantoor is voldoende), en een paar minuten om de doelen en geweren op te stellen. Als alles klaar is, verdeel je de groep in teams en kan het spel beginnen!

Op naar het volgende personeelsfeest!

Dus als je op zoek bent naar een leuke en betaalbare activiteit voor je volgende bedrijfsfeest, zoek dan niet verder dan lasergame! Het is snel en gemakkelijk op te zetten, geschikt voor alle leeftijden en vaardigheden, en bovenal, hartstikke leuk. Dus verzamel je collega’s en maak je klaar voor een knalfeest!

https://www.bubbelbal.nl/