Kijk op Interieur
Image default
Zakelijke dienstverlening

Je huis toe aan een nieuw interieur? 4 tips!

Soms ben je uitgekeken op je interieur in je huis. Veel mensen veranderen het interieur maar 1 keer. Bijvoorbeeld alleen op het moment als zij een woning intrekken. Dat is vaak het moment dat het hele huis over de kop wordt gehaald en er een flinke verandering plaats vindt doordat je alles naar jouw smaak kan samenstellen. Vervolgens houden zij dit interieur nog jaren. Herken je dit? In deze blog lees je 4 tips hoe jij je interieur kan veranderen zonder dat het per se veel moeite kost.  

Nieuwe meubels 

Om te beginnen kun je nieuwe meubels kopen. Hierdoor haal je letterlijk een andere look in je huis door bijvoorbeeld een nieuwe eettafel met andere stoelen te kopen, een ander tv-meubel, een andere bank of door een nieuwe kast in je woonkamer te zetten. Hierdoor kun je een volledig andere stijl in je huis halen. Ga bijvoorbeeld voor een industriële look of een vintage stijl. Deze stijlen zijn momenteel erg populair en zullen zorgen voor een prachtige look in je huis. 

Verf je woning 

Een andere manier is om je woonkamer of keuken te verven. Dit kan subtiel door bijvoorbeeld 1 muur als accentmuur te gebruiken maar je kunt natuurlijk ook meerdere wanden of het plafond een andere kleur geven. Een compleet andere, frisse en nieuwe kleur veranderd niet alleen de je interieur maar zorgt ook voor een andere beleving. 

Kies voor een andere vloer 

Een grote verandering is het aanleggen van een compleet nieuwe vloer. Het is relatief veel werk maar je weet zeker dat je een compleet andere look in je huis krijgt. Ben je nog niet toe aan een nieuwe vloer? Dan zou het natuurlijk zonde zijn om een andere vloer aan te leggen. Is je vloer verouderd of beschadigt, dan zou je deze optie kunnen overwegen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie vanvloertegels woonkamerenvloertegels keuken. Heb je nog geen vloerverwarming? Dan zou je dit ook meteen kunnen realiseren.  

Verander je indeling 

De indeling van je interieur veranderen kost misschien wel de minste moeite, je kunt simpelweg de bank en het tv-meubel in een andere hoek zetten en je hebt meteen een andere look in huis. Wil je de indeling een stap verder veranderen dan zou je een wand kunnen afbreken of juist een wande kunnen plaatsen. Beide keren is er sprake van een opzichtige verandering die je meteen een ander gevoel geeft.