Kijk op Interieur
Image default
Woningen

In dit verzorgingshuis in Groningen geniet u samen met uw partner van een mooie oude dag

Wanneer uw partner steeds meer zorg nodig heeft, wordt het voor u vaak steeds lastiger deze te geven. U bent immers niet opgeleid tot verpleger of verpleegster en wordt zelf ook een dagje ouder. Thuiszorg kan helpen en wellicht schieten vrienden, familieleden of buren u ook regelmatig te hulp. Helaas kunnen zij ook niet alles opvangen en lijkt een verzorgingshuis uiteindelijk vaak de enige oplossing. Het grote nadeel daarvan is dat u en uw partner niet samen kunnen blijven wonen, terwijl jullie dat natuurlijk wel het allerliefste willen. Gelukkig biedt Verzorgingshuis De Leyhoeve in Groningen hier dé oplossing voor. Hier kunnen u en uw partner samenwonen in een mooi appartement of zorgsuite en krijgen jullie alle de zorg die jullie nodig hebben. Zo genieten jullie samen van jullie welverdiende oude dag.

Het gemak van een brasserie in de buurt

De Leyhoeve is een verzorgingshuis in Groningen, maar heeft hier ook een brasserie. Hier kunt u lunchen, dineren en koffie- en theedrinken. Op de menukaart staan veel heerlijke gerechten, dus u heeft volop keus. Heeft u als lunch graag een belegd broodje of een tosti? Of neemt u liever een salade of soep? Bij deze brasserie in Groningen kunt u het allemaal bestellen. Net zoals een vlees- of visgerecht als diner, eventueel aangevuld met een voor- en/of nagerecht. Vanuit het verzorgingshuis bent u zo bij de brasserie. Laat het u smaken!

Zeer goed bereikbaar met bus, trein en auto

Dit verzorgingshuis en deze brasserie in Groningen zijn zeer goed bereikbaar met het openbaarvervoer en de auto. Ze liggen namelijk vlak bij een bus- en treinstation. Ook parkeren is geen enkel probleem, want in de parkeergarage bij het station of bij het verzorgingshuis zelf, vindt u zeker een plaatsje. Zo bent u met verschillende vervoersmiddelen goed bereikbaar, wat handig is voor bezoek en uw eigen mobiliteit bevordert.