Kijk op Interieur
Image default
Woningen

Hulp nodig bij het verkopen van je woning?

Wie zijn iQ Makelaars Enschede?

Op zoek naar een goede makelaar in Enschede? Of ben je specifiek op zoek naar een woning die zich in of rond Enschede bevindt? Dan kan iQ Makelaars Enschede wel iets voor jou betekenen. Het team bij iQ Makelaars Enschede bestaat uit professionals die jou helpen om jouw woningdroom waar te maken. Ze geven je hun oprecht advies over de verschillende mogelijkheden, zowel bij aankoop, als bij verkoop.

Kan iQ Makelaars Enschede iets voor jou betekenen?

Samen met jou gaan ze op zoek gaan naar de beste woning in de omgeving of de geschikte koper voor jouw huidige woning. Ze houden hierbij rekening met jouw wensen, natuurlijk lijken de meeste woningen op het eerste zicht niet helemaal jouw ding, maar dankzij de ervaring en expertise kan de makelaar meer uitleg geven over de mogelijkheden binnen een specifieke woning. Eventueel kan er ook virtueel getoond worden wat je allemaal met het pand kan doen. De panden die verkocht worden, gaan van vrijstaande woningen tot half open bebouwing, gesloten bebouwing tot appartementjes. Voor ieders wat wils dus.

iQ Makelaars Enschede verzorgt tevens de verkoop van je oude woning of indien gewenst enkel de verkoop van je oude woning. Als de woning niet verkocht wordt, betaal je hier geen kosten voor. De woning wordt ook pas te koop geplaatst vanaf de moment er kans op slagen is. Dus ook bij de verkoop van je woning kunnen ze je tips geven over hoe de woning aantrekkelijker gemaakt kan worden en welke zaken er dus voor kunnen zorgen dat ze sneller of tegen een hogere prijs verkocht wordt. Tevens voor het energielabel zorgt iQ Makelaar Enschede. Het energielabel is namelijk een vereiste, zo krijgt de potentiële koper een beter zicht op hoeveel energie de woning doorgaans verbruikt, zo kunnen ze een bewustere keuze maken en kunnen ze voordien al uitrekenen hoeveel hun energiefactuur zal bedragen. iQ Makelaars Enschede schakelt hiervoor een gespecialiseerde, deskundige organisatie in. Een Energielabel is niet enkel verplicht bij verkoop van een woning, maar ook bij het verhuren. De waardebepaling van je woning kan je al eens online laten doen door de daarvoor geprogrammeerde tool op de website. Deze tool geeft een schatting, het is nadien uiteraard aangeraden om ze nog eens te laten schatten door één van de makelaars.

De makelaars van iQ Makelaars staan steeds voor je klaar, ze zijn steeds bereikbaar en beschikbaar voor al uw vragen, zelfs in de late avonduren en op zaterdag.

https://www.iqmakelaarsenschede.nl/