Kijk op Interieur
Image default
Woningen

De aankoop van een huis in de Meierij van ‘s-Hertogenbosch

Laat een aankoopmakelaar u op weg helpen bij het vinden van een geschikte woning. Omdat het een van de belangrijkste beslissingen is die u ooit zal maken is het ook geen overbodige luxe om hulp in te schakelen. Dit geldt zowel voor de aankoop als de verkoop. Het zijn uiteraard twee verschillende dingen, maar in beide gevallen zorgt een makelaar voor het nodige advies en assistentie. U zult tot aan de sleuteloverdracht begeleid worden in het aankoop traject. Omdat een makelaar als eerste op de hoogte is van de woningmarkt wordt u als eerste benaderd wanneer er een woning te koop is. En neem uw aankoopmakelaar mee naar de bezichtigingen zodat hij of zij u kan wijzen op enige gebreken. U bent er dan altijd zeker van dat het geen miskoop wordt.

Wilt u uw huis kopen in Den Dungen?

U bent zoekende naar een woning gelegen in de Meierij van ‘s-Hertogenbosch. Dan denkt u aan een huis kopen Den Dungen. Dit knusse dorpje hoort sinds 1996 bij de gemeente van Sint-Michielsgestel en telt zo’n 4500 inwoners. Het ligt tussen Berlicum, Sint-Michielsgestel en buurdorpjes als Maaskantje en Rosmalen. Met het dorpse gevoel bent u toch altijd in de buurt van de grote stad Den Bosch en alle voorzieningen zullen altijd in de buurt te vinden zijn.

Wonen in Sint-Michielsgestel

Ook Sint-Michielsgestel ligt gelegen in de Meierij van ‘s-Hertogenbosch. De gemeente telt bijna 29 duizend inwoners en voegde in 1996 samen met de gemeente Sint-Michielsgestel, Den Dungen en Berlicum. Bij een huis kopen Sint-Michielsgestel bent u binnen 15 minuten in de grote stad en alle dagelijkse voorzieningen zijn op loopafstand te bereiken. Voor het laatste aanbod in de omgeving van ’s-Hertogenbosch bent u bij een aankoopmakelaar altijd op het goede adres. Bekijk bijvoorbeeld eens de website en social media van uw aankoopmakelaar. Hier zult u altijd het laatste van het laatste vinden om tot een geschikte keuze te komen.

Enige tips bij de aankoop van een woning

Weet altijd van tevoren of het financieel haalbaar en verstandig is om te kopen. Als u dit weet kunt u ook gerichter kijken naar woningen. Maak een lijst met eisen waar de woning volgens u aan moet voldoen. Moet het bijvoorbeeld minstens twee of drie slaapkamers hebben en wilt u een grote of kleine achtertuin. Rijdt eens rond in de buurt waar u een woning op het oog heeft. Verken de buurt en krijg een beter beeld over de inwoners en voorzieningen. Het is ook geheel normaal om meer dan één bezichtiging aan te vragen. Bij een tweede bezichtiging ziet u wellicht details die u de eerste keer wellicht niet gezien heeft kunnen hebben. En vergeet niet dat u er niet alleen voor staat. Uw aankoopmakelaar kan u ook bijstaan bij de bezichtigingen. Zij zullen u vertellen of de vraagprijs wel reëel is en waar enige gebreken aan de woning te zien zijn.