Kijk op Interieur
Image default
Vloeren

Houten vloeren Den Haag

Momenteel zoek ik op houten vloeren Den Haag in Google. Ik doe dit omdat ik binnenkort woonachtig zal zijn in Den Haag. Ik heb al een huis gekocht. Alleen staat mij de vloer die erin ligt niet aan. Deze is heel erg lelijk geworden en graag wil ik hier een nieuwe houten vloer in. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken op houten vloeren Den Haag, zodat ik een vloerenwinkel zou vinden in Den Haag, of daar in de buurt.

Googelen op houten vloeren Den Haag

Op houten vloeren Den Haag ben ik dus gaan Googelen. En al gauw vond ik Bax Houthandel in de resultaten. Hier las ik in de paar regels in de zoekmachine, dat zij erg goedkoop houten vloeren aanleveren in Den Haag, omdat ze die zelf maken in hun eigen fabriek. Ik bedacht dus direct dat er geen sprake is van een tussenhandel en dat daardoor de prijs zo laag zal liggen. Daarom ben ik naar de website gegaan om een kijkje te nemen wat ze mij aan kunnen bieden. Ik zag vele verschillende soorten, maar kon heel eerlijk gezegd de bomen door het bos niet meer zien. Daarom heb ik gebruik gemaakt van de chatfunctie. En zij nodigden mij uit om naar de dichtstbijzijnde vestiging bij Den Haag een kijkje te komen nemen. Daar zou ik vervolgens ook geholpen worden door mensen met veel ervaring en kennis in dit vakgebied.

Naar de vestiging

Ik ben dus naar de vestiging toe gegaan en zag in de showroom de meest mooie uitgestalde houten vloeren gepresenteerd staan. Direct kwam een medewerker naar mij toe om mij verder te helpen met mijn wensen. Ik vertelde diegene dat ik momenteel al een houten vloer heb liggen in mijn woning in Den Haag, maar dat ik hier niet tevreden mee ben. Hij is namelijk al beschadigd.

Uiteindelijk heb ik een mooie lamelparket gekocht voor in mijn nieuwe huis in Den Haag!