Kijk op Interieur
Image default
Verbouwen

Het sublieme vakmanschap van een stukadoor

Als u uw huidige woning wilt renoveren of juist net een nieuwe woning heeft gekocht, wilt u graag dat alles er uiteindelijk mooi uit komt te zien. Een belangrijk onderdeel daarvan zijn uw wanden en plafonds. En om nu standaard tegels uit te zoeken of weer is urenlang te gaan zoeken naar een ‘juiste’ kleur behang bij de lokale bouwmarkt. Kunt u ook de muren glad laten strijken in een mooie klassieke afwerking door een stukadoor. Het professioneel laten afwerken van uw wanden verhoogt ook nog is de waarde van uw woning! Maak van uw muren en plafonds een onderdeel van het interieur. Strakke gestukadoorde wanden geven uw kamer muren dé afwerking die het verdient. De precisie van een stukadoor en de gedeelde ambitie dat een wand onderdeel is van hét afwerkingsniveau van uw interieur.

Inzet sierpleisters door stukadoors

Op veel verschillende manieren gaan stukadoren te werk. Dit allemaal om het beste resultaat voor uw kamer te realiseren. Ook de beste afwerking naar uw wens hoort daarbij. Zo zijn er verschillende sierpleisters om uw wanden mee af te werken. De sierpleister die het meeste gebruikt wordt is spachtelputz. Deze spachtelputz is een kunstharsgebonden wandafwerking en geeft met een unieke graniet korrel een korrelige afwerkings structuur aan uw muren.

Mogelijkheden bij een Stukadoorsbedrijf

Klassiek stucwerk en nieuwe innovatieve technieken worden steeds meer toegepast bij stukadoor, en hoogstwaarschijnlijk ook bij een stukadoorsbedrijf bij u in de buurt. Zo is er bijvoorbeeld venetiaans pleisterwerk wat zorgt voor een marmer achtige uitdrukking. Toepasbaar voor badkamers maar ook zeker uw woonkamer of keuken. Het afwerkings effect van natuursteen, een excentrieke gouden gloed of industrieel geborsteld staal. Zeker zijn dit mogelijkheden die u in overleg met uw stukadoor kunt realiseren. Het afgeleverde werk van een stukadoor kan dus net zijn wat de finishing touch is van uw kamer.