Kijk op Interieur
Image default
Woning en Tuin

Henders en Hazel maakt wonen bijzonder

Het is belangrijk dat je je thuis voelt in jouw interieur. Henders en Hazel helpt je graag op weg daarin en ondersteunen jou bij jouw smaak en manier van leven. Hun motto is wereldwijd bekend en zij ontwikkelen zich al jaren van dag tot dag. Zo komt er elk jaar een nieuwe collectie uit en richten zij zich op verschillende woonstijlen, terwijl elk product ook nog een kwaliteitspaspoort krijgt. Doordat alle producten zelf samengesteld kunnen worden, denk aan de afwerking en onderstel van een bank tot aan de stof en het motief, maak je met dit merk een uniek interieur.

De geschiedenis van Henders en Hazel

Inmiddels staat Henders en Hazel meer dan 17 jaar bekend onder motto “bijzonder in wonen”. Op dit moment zijn er 300 verkooppunten in Europa waarvan 52 stuks in Nederland. De collecties die ze hebben zijn eigentijds en gevarieerd, waarbij elk jaar een nieuwe collectie wordt uitgebracht. De basis van de collecties bestaan uit de woonstijlen modern, landelijk, industrieel en natuurlijk. De meubels zijn er in diverse kleuren, uitvoeringen en aanvullende opties. Zo kun je altijd een unieke stijl creëren die bij jou past en je nergens anders zult vinden.

De ontwerpers werken vanuit hun passie en reizen de hele wereld over om inspiratie op te doen voor de nieuwe collecties. Het zijn functionele ontwerpen die eigentijds zijn maar ook een warme uitstraling geven aan het interieur. De ergonomie en het comfort worden meegenomen alsmede de kwaliteit van hun producten. Alle producten hebben op zichzelf een kwaliteitspaspoort waar een gebruiksaanwijzing en eigenschappen van het product terug te vinden zijn. Dit merk staat voor kwaliteit en vinden een kwaliteitspaspoort een vereiste voor een goede ervaring.

Ontspannen zitten en een perfect interieur

De verschillende collecties bieden ook verschillende meubels, zoals sofa’s, banken, fauteuils en eetkamerstoelen. De combinatie van deze meubelen kunnen echt jouw woning verrijken. Zo kun je het onderstel zelf kiezen, de afwerking kiezen, de opstelling van de zitgedeeltes maar ook de kleuren en het type stof. Er zijn zelfs mogelijkheden voor Henders en Hazel banken met een elektrische verstelbaarheid waarbij je kan kiezen tussen zit- en ligmogelijkheden. Ook zijn er fijne upgrades zoals USB-aansluitingen in de leuningen.

Ook opbergruimte kun je bij Henders en Hazel aanschaffen, zoals dressoirs, TV meubelen en opbergkasten. Binnen elk interieur is het belangrijk om te zorgen voor voldoende opbergmogelijkheden, zodat de woning schoner en ruimtelijker lijkt. Als je graag je spullen in het zicht hebt liggen dan kun je voor een van de vitrinekasten of open boekenkasten kiezen

Als je op zoek bent naar een nieuw interieur kun je bij Henders en Hazel je uitleven en een persoonlijke samenstelling maken. Je kunt kiezen voor de verschillende woonstijlen en deze combineren of uniek houden en daarop de rest van de meubelen aanpassen en uitkiezen. Zo heb je altijd een persoonlijk en uniek interieur dat je nergens anders terug zult vinden. Dat in combinatie met het kwaliteitspaspoort dat elk product heeft maakt dat je jarenlang zult genieten van je aankoop.

 

Gerelateerde artikelen

5 Tips voor het kiezen van een nieuwe eettafel

Moderne uitstraling voor je eetkamer met een marmeren eettafel

Kleine jacuzzi op het dak