Kijk op Interieur
Image default
Electronica en Computers

Goedkoper dan een nieuw model maar net zo goed: een refurbished iPhone

Wordt het tijd voor een nieuwe telefoon en heb je het liefst een smartphone van het merk Apple? Dan ben je vaak veel geld kwijt. Een nieuwe iPhone is immers aardig aan de prijs. Gelukkig is er een mogelijkheid om wel van alles te profiteren wat iPhone te bieden heeft zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Dat doe je namelijk door een refurbished iPhone te kopen. Deze modellen zijn vaak 30 tot 40% goedkoper dan een nieuw model, maar werken nog net zo goed. Hierdoor kun je veel geld besparen en geniet je toch van een goede iPhone.

Een refurbished telefoon kopen bij een webshop die goede garantie biedt

Wanneer je overtuigd bent en graag een refurbished iPhone wilt kopen, doe je dit het best bij fonu.nl. In deze webshop vind je namelijk enkel refurbished modellen van uitstekende kwaliteit. De telefoons worden namelijk grondig nagekeken en gekeurd voordat ze verkocht worden. Eventuele beschadigingen worden professioneel gerepareerd en de telefoon wordt ook goed gereinigd. Hierdoor heb je een telefoon die als nieuw functioneert en die hooguit lichte gebruikssporten heeft. Bovendien ontvang je bij deze webshop een garantie van twee jaar op je refurbished telefoon. Zo weet je zeker dat je nog lang vooruit kunt met je smartphone.

Vind jouw ideale iPhone tussen de refurbished modellen

Als het gaat om refurbished iPhones heb je bij fonu.nl de keuze uit verschillende modellen. Zo zijn er diverse kleuren en telefoons met uiteenlopende opslagcapaciteiten. Hierdoor vind je zeker een refurbished iPhone die op jouw wensen aansluit. Daarnaast heb je ook nog de keuze tussen A-, B- en C-grade modellen. Het verschil zit hem hierbij in het uiterlijk van de telefoon. Vanbinnen functioneren de telefoons hetzelfde, maar een A-grade telefoon ziet er bijvoorbeeld zo goed als nieuw uit, terwijl een C-grade telefoon aan de buitenkant zichtbare gebruikssporten vertoont. Op deze manier bepaal je zelf hoeveel jouw nieuwe telefoon kost en hoe nieuw deze eruitziet.

https://www.fonu.nl/