Kijk op Interieur
Image default
Electronica en Computers

Profiteer van de voordelen van videoconferencing

Videoconferencing maakt vergaderen een stuk eenvoudiger en tijd- en kostenbesparender. Kies daarom voor de technieken van InAVate. Zij zijn gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van audiovisuele oplossingen. Daarbij focussen zij zich onder andere op live streaming, narrowcasting én video- en audioconferencing. Deze specialisten zijn dan ook VCA** gecertificeerd.

Tijd- en kostenbesparende oplossingen 

Uit onderzoek blijkt dat een werknemer in Nederland gemiddeld 3,5 uur per week in een vergadering zit. Het organiseren van vergaderingen kost bedrijven in Nederland zo’n 60 miljard euro per jaar! Het is daarom niets voor niets dat video-vergaderingen via internet tegenwoordig steeds populairder worden. Videoconferencing, oftewel vergaderen via video en internet, bespaart bedrijven veel geld én tijd. Zo hoeven er geen reiskosten voor deze vergaderingen meer worden vergoed; uw werknemers hoeven immers niet meer van A naar B te rijden of zelfs te vliegen. Ook voor werknemers is deze trend zeer aantrekkelijk; u hoeft bijvoorbeeld niet meer naar de vergadering af te reizen, maar kunt deze eenvoudig bijwonen, waar u ook bent!

Andere voordelen van videoconferencing

Videoconferencing is ideaal voor het organiseren van vergaderingen met deelnemers over de hele wereld. Zo kunt u altijd een beroep doen op de medewerkers die aanwezig dienen te zijn, waar zij zich ook bevinden. Daarnaast is videoconferencing een stuk efficiënter dan mailen; non-verbale communicatie is namelijk het belangrijkste onderdeel van communiceren. Zo komen de boodschappen op de juiste manier over, wat fouten of onenigheden voorkomt.

Kies voor een passende oplossing

Zoals u merkt, videoconferencing is een eenvoudige manier om vergaderingen te organiseren. Daarnaast brengt het ook vele voordelen met zich mee. Heeft u interesse in videoconferencing? Neem dan gerust eens contact op met de specialisten van InAVate. Zij voorzien u graag van meer advies en informatie over deze nieuwe manier van vergaderen en denken mee met het vinden van een passende oplossing voor uw situatie.

https://www.inavate.nl/