Kijk op Interieur
Image default
Electronica en Computers

Professionele Excel Eurocode rekenbladen voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar Excel Eurocode rekenbladen? Bekijk dan eens de website van Qec. Dit bedrijf is gespecialiseerd in rekenbladen en biedt verschillende pakketten aan. De oprichters van Qec zijn constructeurs en werken zelf dagelijks met rekenbladen en gewichtsberekening. Ze hebben dan ook veel ervaring en expertise op dit gebied en kunnen u alles over hun verschillende pakketten vertellen. Ze begrijpen uw wensen en geven u dan ook graag passend advies. Daarnaast zijn ze tevens verantwoordelijk voor het onderhouden van de Excels.

Verschillende pakketten met rekenbladen

Wanneer uw bedrijf met Excel werkt en u regelmatig bouwkundige constructies moet berekenen, dan zijn de Excel Eurocode rekenbladen van deze specialist onmisbaar. De rekenbladen worden veelal gebruikt voor het berekenen van draagconstructies in beton, staal, hout en metselwerk. U heeft de keuze uit meer dan 135 verschillende rekenbladen. Deze bladen worden niet los aangeboden, maar zijn gebundeld in pakketten. Zo bieden deze specialisten bijvoorbeeld een pakket aan voor belastingbepaling volgens Eurocode 1990 en 1991. In ditzelfde pakket vindt u ook bladen voor het aanpassen van de referentieperiode en belastingfactoren en geautomatiseerde wand- en balkschema’s.

Vraag een vrijblijvende offerte en demo aan

Heeft u interesse in de Excel Eurocode rekenbladen van Qec? Weet u echter niet welk pakket u nodig heeft in uw situatie? Dan geven de specialisten van dit bedrijf u graag advies op maat. Aan de hand van uw wensen bekijken ze welk pakket het meest geschikt is. Wilt u meer informatie? Bekijk dan hun website voor duidelijke beschrijvingen van alle pakketten. Ook kunt u online direct een offerte en vrijblijvende demo aanvragen. Zo krijgt u meer inzicht in het kostenplaatje en kunt u de pakketten uitproberen. Op deze manier komt u erachter of de rekenbladen een aanvulling zijn op uw werkwijze. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact op met Qec. U bereikt hen telefonisch of door het sturen van een e-mail.