Kijk op Interieur
Image default
Woning en Tuin

Een TV-wand op maat laten maken door Relaxury

Mijn partner en ik hebben een prachtig TV-wand op maat laten maken door Relaxury. Al voor een langere periode zitten we tegen een kale muur te kijken en hebben we de tv op een tijdelijke andere kast gezet. Maar nu bijna het hele huis was ingericht en de tv zo lomp in de woonkamer stond, wilde we niet meer. Dus zijn we gaan kijken wat voor TV-wand we daar precies wilde hebben. Het huis heeft wel een bepaalde stijl en daar wilden we ons graag aan houden.

Via Relaxury onze TV-wand laten maken

In het begin hadden we nog nooit gehoord van Relaxury of dat ze überhaupt iets voor ons konden betekenen. We hadden namelijk eerst een ander bedrijf op het oog die ook zo’n soort stijl gebruikte in het maken van meubels. We vonden dit er gaaf uit zien, totdat we het uiteindelijk bedrag zagen hoeveel het zou gaan kosten. Daar werden we niet zo blij van en zijn daar afgehaakt. Gelukkig maar, anders hadden we Relaxury niet gehad. Daar konden we snel terecht voor een afspraak. We besproken allemaal details over wat we precies terug wilde zien in de TV-wand en nog veel meer.

Erg blij met het resultaat

Na een goed gesprek met de medewerker, konden zij beginnen met het schetsen van de TV-wand. Binnen een paar weken kregen we eindelijk de schets te zien en het was alles wat we omschreven hadden en zelfs meer. Het was precies wat we in onze gedachten hadden en hebben meteen een akkoord gegeven. We moesten daarbij ook de materialen doorgeven en dan was het een kwestie van wachten. Na een paar maanden was het af en kwamen ze deze netjes bij ons aan de muur hangen. We zijn erg blij dat we voor Relaxury zijn gegaan. Van deze TV-wand zullen we nog wel plezier van hebben.

Contact

Wilt u meer weten over de verschillende soorten producten en diensten die dit bedrijf voor u kan uitvoeren? Dan moet u zeker een keer een kijkje nemen op de website van Relaxury voor meer informatie.