Kijk op Interieur
Image default
Woning en Tuin

De voordelen van een schuifpui van Schipper Ede

In vergelijking met een klassieke deur biedt een schuifpui of schuifdeur van Schipper Ede tal van voordelen. Niet alleen visueel gezien overtreft de schuifpui zijn minder mobiele tegenhangers. Dit verbindende element tussen twee ruimtes scoort ook praktisch gezien erg hoog. Bijvoorbeeld bij het ontwerpen van een barrièrevrije leefruimte. Maar een schuifpui biedt nog meer voordelen.

Een schuifpui van Schipper Ede is ruimtebesparend

Een schuifpui van Schipper Ede is niet alleen ruimtebesparend maar ook nog eens visueel erg aantrekkelijk. Ze verbeteren ook nog eens de totaalbeleving van het wonen. Zoals hierboven al vermeld, is een schuifpui een praktisch alternatief voor een gewone deur. Een pluspunt van een schuifpui is dat dit inrichtingselement veel minder ruimte inneemt dan een deur die naar binnen (of buiten) opendraait. Daarnaast kan een deur grotendeels geruisloos worden geopend en gesloten. Als een schuifdeur zelfs in twee delen is verdeeld, is het inrichtingsdetail een bijzondere blikvanger. Op deze manier wordt een levend gevoel gecreëerd dat met een klassieke deur helemaal niet kan worden gecreëerd. Dankzij deze technologie is een schuifpui in staat om twee ruimtes met slechts enkele bewegingen van elkaar te scheiden of te verbinden.

Uitgebreide keuze bij Schipper Ede

Deuren zijn een belangrijk bouwelement dat we vaak over het hoofd zien. Ze zijn er meestal al als we een woning huren of kopen. Bij een verbouwing of nieuwe constructie, is het kiezen van de juiste deuren en kozijnen erg belangrijk. Vooral in flats en huizen, waar de woonruimtes steeds uitgebreider worden, is het goed om hier en daar toch een deur te hebben die gesloten kan worden. Uiteindelijk is er natuurlijk nog de vraag: welke stijl en welk materiaal past het beste bij een huis? Het is niet zo’n eenvoudig antwoord. Want ze variëren in vorm en kleur. En ook het eigenlijke sluitingsmechanisme is belangrijk. Ze kunnen in de muur worden geschoven en discreet worden verborgen, naar één kant worden geklapt of via geleiders lopen die aan het plafond of de vloer worden bevestigd. De professionals van Schipper Ede, adviseren u graag.