Kijk op Interieur
Image default
Woningen

Design foto’s voor je interieur

Vandaag voel je je een binnenhuisarchitect: je hebt een waanzinnig verlangen om je ruimtes opnieuw in te richten en ze te een andere sfeer te geven. Zo nu en dan is het gewoon nodig om nieuwe meubelaccessoires te plaatsen, de muren te schilderen of de kamers van je huis op te frissen. Design posters voor je interieur zijn in het laatste geval een ideale optie. Kies voor felle of juist matte kleuren voor je foto’s, afhankelijk van wat jouw smaak is. Kleuren benadrukken en creëren brandpunten in composities. Voor welke kleuren je ook kiest, verwerkt in foto’s en posters aan je muur zullen ze zorgen voor een prachtige uitstraling!

 

Posters zorgen voor een sfeervol entree

Je krijgt geen tweede kans om een ​​goede eerste indruk te maken. De entree is daarom misschien wel de belangrijkste ruimte in je huis: het is de plek waar je gasten verwelkomt, de eerste ruimte die ze bewonderen en kennen en daarom is het een soort visitekaartje. Toch merk je in de praktijk dat zelden de juiste aandacht wordt besteed aan een goede aankleding van de entree. Design posters aan de wand of een enkele, grote foto aan de muur is een goede aanzet om meer sfeer te brengen in deze ruimte.

 

Goede verlichting voor je posters

Een goede verlichting zorgt ervoor dat de posters goed te zien zijn en bepaalt de eerste indruk van je bezoeker. Plaats bijvoorbeeld een lamp naast de foto’s of praktische LED’s. Een andere belangrijke voorzorgsmaatregel is het vermijden van te omvangrijke meubelaccessoires die de doorgang verminderen. Als je een ruime en zorgvuldig verlichte gang oversteekt, voel je je meteen welkom. Een designobject voor je hal? Een prachtige design poster met of zonder lijst is niet alleen perfect voor de entree, maar ook voor vele andere ruimtes in je huis!