Kijk op Interieur
Image default
Woningen

Wat zijn voorzetramen?

Voorzetramen verbeteren de thermische efficiëntie van uw bestaande ramen, verminderen koude plekken en tocht en helpen ook bij het vasthouden van warmte. Als gevolg hiervan wordt een secundair raam onder huiseigenaren een populairder alternatief voor duurdere driedubbele beglazing. De enkele ruit die in uw huis op een bestaande raam eenheid wordt geplaatst, wordt secundaire dubbele beglazing genoemd. De combinatie van het houten achter frame, aluminium frame en dik glas creëert een unieke secundaire beglazing die actief warmte vasthoudt. Deze componenten werken als een onderdeel van uw raam om elk risico op schade, inbraak of warmteverlies te voorkomen, wat resulteert in een aanzienlijke verhoging van de thermische efficiëntie. Ze zijn ideaal voor monumentale gebouwen en huiseigenaren in beschermde gebieden die de thermische efficiëntie van hun huis willen verbeteren. De secundaire beglazing modules zullen de energie-efficiëntie van uw huis verbeteren en tegelijkertijd het geluid tot 80% verminderen.

 

Warm houden met de voorzetramen

Het grote comfort dat secundaire dubbele beglazing bij u thuis biedt, is de belangrijkste reden waarom mensen ervoor kiezen. U kunt het ideale alternatief uit onze selectie selecteren om ervoor te zorgen dat uw huis warm en gastvrij is. Een tweede raam wordt steeds populairder vanwege de vele voordelen die het biedt. Een van de meest wenselijke eigenschappen van elk huis is energie-efficiëntie, die het uiterlijk en het gevoel van uw woonruimte het hele jaar door verbeterd. Een secundair raam heeft zowel een scharnierend als een schuifraam design en is verkrijgbaar in bruin of wit, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan stijlen en eigenschappen. Het zorgt ervoor dat de luchtspleet tussen de primaire en secundaire ramen warmte vasthoudt en geluid minimaliseert.

 

Materialen die worden gebruikt in secundaire vensters

Er zijn verschillende opties voor secundaire beglazing voor u beschikbaar als het gaat om het selecteren van uw secundaire ramen. Klanten kiezen vaak tussen voorruit met magneetstrip en secundaire beglazing met plasticfolie, beide gemaakt van acrylaat. Een secundair raam gemaakt van acryl is de meest effectieve van deze oplossingen, omdat het de meeste isolatie biedt, zoals de voordelen die worden geboden door een isolatieglas. Ook nadat er extra beglazing is geplaatst, kunt u ramen openen en sluiten. Kunststof beglazing panelen kunnen in elke maat of vorm worden gesneden, zodat ze perfect passen bij uw ramen, ongeacht hun ontwerp. Vergeet niet aan te geven dat eventuele uitsnijdingen die u maakt, moeten passen bij de handgrepen of scharnieren van uw ramen; fabrikanten kunnen werken vanuit uw ontwerpen en specificaties.