Kijk op Interieur
Image default
Woningen

De plantenmand, hét accessoire van 2021

Vrijwel iedereen heeft planten in huis. Sommige mensen kiezen voor kleine en bescheiden planten terwijl andere mensen kiezen voor grote planten die volop de aandacht trekken. Het is in ieder geval zeker dat je met planten gezelligheid en sfeer in huis kan brengen. De laatste tijd zien we dan ook de plantenmand steeds vaker voorbij komen. Hiermee wordt het erg eenvoudig om de gehele plant er fantastisch uit te laten zien.

Verschillende soorten plantenmanden

Het leuke van plantenmanden is dat het past in ieder interieur. Je kunt namelijk eindeloos variëren met verschillende soorten en stijlen. Door de populariteit wordt het aanbod steeds groter en is er dus voor ieder wat wils. Hierdoor kun je ook op een eenvoudige manier een nieuwe uitstraling geven aan je interieur. 

Water geven aan je planten

Het voordeel van sommige plantenmanden is dat deze waterdicht zijn. Hierdoor kun je de planten ook nog eens makkelijker water geven. Een plantenmand is ook nog eens erg functioneel. Wij raden dan ook iedereen aan om een plantenmand te kopen die helemaal waterdicht is. Wanneer het open is kan het soms nog wel eens lastig zijn om water te geven. 

De planten voor in een plantenmand

Je kunt dus eindeloos variëren met de verschillende soorten plantenmanden, maar dat is niet alles. Je kunt namelijk ook kiezen voor allerlei planten. De meeste plantensoorten zijn namelijk gewoon geschikt om in een plantenmand te plaatsen. Je kunt dus helemaal je eigen draai geven aan je mand en planten.

Variëren met plantenmanden

Als je echt een leuke sfeer wilt creëren is het leuk om af te wisselen tussen verschillende soorten planten en hiervoor ook andere plantenmanden te gebruiken. Verschillende groottes, vormen en kleuren zorgen voor een leuk geheel. Op deze manier kan het een echte eyecatcher worden in huis waar iedereen van opkijkt.