Kijk op Interieur
Image default
Woningen

De herfst staat weer voor de deur! Lees hier alle handige benodigdheden

Harde wind, regenachtige dagen en de prachtige gekleurde bladeren die van de bomen af dwarrelen. De herkenbare kenmerken van het herfstseizoen is al weer goed terug te zien in ons dagelijks even. Deze periode in het jaar zorgt voor veel gezelligheid, maar ook voor veel kou en viezigheid. Vooral wanneer het op het huishouden neerkomt. In deze blog behandelen we een aantal handige benodigdheden, die nodig zijn in jouw huis, om goed voorbereid te zijn op alle factoren die spelen tijdens het najaar.  

Schaf een goede dweil aan 

Nu we langzamerhand weer met zijn allen buitenshuis werken en naar school mogen gaan, komen we weer meer buiten. Ook de pretparken, restaurants evenementen zijn weer begonnen. Wanneer je naar een van deze gelegenheden bent geweest, is de kans groot dat je na een flinke stort bij thuis komt. Modder, bladeren en andere viezigheid neem je via de schoenen of jas mee naar binnen. Om deze reden is het super belangrijk om een goede dweil in huis te hebben, waarmee je gemakkelijk alle viezigheid weg kunt halen en jouw laminaat weer helemaal kan laten blinken. Denk er ook om dat je met een doek de aluminium deuren van het huis ook goed meepakt. De vloer is vaak niet het enige vieze onderdeel van een huis! 

Bladblazer  

Vooral voor de mensen die veel bomen rondom het huis hebben herkennen dit als de beste. Een dikke laag bladeren bedekken de tuin en oprit. Een ontzettend mooi gezicht natuurlijk. De gekleurde bladeren laten het huis helemaal stralen. Wanneer je liever de bladeren opgeruimd wilt hebben is het handig om een goede bladblazer in de schuur te hebben liggen. Hiermee blaas je gemakkelijk de blader aan de kant die op de aluminium kozijnen van het huis liggen. 

Plaats een (elektrisch) houtkacheltje 

Niks is fijner dan heerlijk gezellig binnen te zitten tijdens de regenachtige en donkere dagen. Om die sfeer compleet te maken is het plaatsen van een houtkacheltje een aanrader. Wanneer het niet mogelijk is een houtkachel te plaatsen in jouw woning, zijn er gelukkig genoeg leuke elektrische houtkachels beschikbaar die toch de ultieme sfeer in huis naar boven halen.