Kijk op Interieur
Image default
Mode en Kleding

Bijzondere trouwschoenen

Bij Shoelia is het mogelijk om bijzondere trouwschoenen aan te schaffen. Een trouwerij is vaak één van de mooiste dagen uit het leven van de aanstaande. Daarom is het belangrijk om deze dag extra speciaal te maken. Iedereen focust natuurlijk op de kleding (denk hierbij aan een trouwjurk of een trouwpak) maar denkt minder snel aan wat voor schoenen ze op deze dag gaan dragen. Veel mensen kiezen witte of zwarte schoenen die goed matchen met de jurk of het pak maar het is tegenwoordig ook mogelijk om een keer voor iets anders te kiezen. Shoelia heeft namelijk een grote collectie aan kleurrijke schoenen met diverse prints. 

Trouwschoenen op maat

Bij Shoelia vindt men een grote collectie aan verschillende trouwschoenen binnen het standaard assortiment. Toch komt het ook wel eens voor dat klanten een bepaald soort schoen in hun hoofd hebben die ze graag op maat gemaakt willen hebben. Ook dat is zeker mogelijk bij Shoelia. Als klanten bij hen terecht komen met een klusje op maat dan kan de klant ook zeker profiteren van professioneel en persoonlijk advies op maat. Wanneer de schoenen op maat gemaakt moeten worden, vragen de werknemers van Shoelia de klant om een stukje stof van de jurk of het pak mee te nemen zodat hier rekening mee gehouden kan worden voor het ontwerp van de schoenen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de kleding en de schoenen bij elkaar passen qua kleur en qua ontwerp. Voor heren is het zelfs mogelijk om ook nog een bijpassende riem erbij aan te schaffen zodat de outfit helemaal compleet is voor die ene speciale dag. 

Matchende schoenen

Het kan natuurlijk ook nog eens heel leuk zijn om matchende schoenen te dragen op die éne speciale dag. De schoenen zijn namelijk voor zowel mannen als vrouwen beschikbaar en de schoenen kunnen voor ieder gepersonaliseerd worden. Wel vraagt Shoelia om hier vooraf een afspraak voor te maken zodat de professionals zich volledig op de klant kunnen richten. Als het kostuum of de jurk nog niet klaar is, dan is het ook mogelijk om een foto ervan mee te nemen.