Kijk op Interieur
Image default
Woning en Tuin

Wat zijn de voordelen van massief houten eettafels?

De eetkamer is een van de belangrijkste kamers in uw huis. En het belangrijkste meubelstuk in de eetkamer is de eetkamertafel. Als u overweegt een massief houten eettafel te kopen, maar niet zeker weet of het de investering waard is, vindt u hier een lijst met slechts enkele van de voordelen van een massief houten eettafel.

Duurzaamheid
Massief houten eettafels staan bekend om hun sterkte en duurzaamheid. Een kwaliteitstafel van hardhout kan een familie generaties lang dienen, als er goed voor wordt gezorgd, en kan tientallen jaren omgaan met gemorste drankjes, krassen en schrammen voordat hij moet worden vervangen. Een massief houten eettafel is een investering in de toekomst van uw gezin.

Aanpasbaar
Een minder bekend voordeel van het kopen van massief houten meubelen is dat u meer dan één leven uit uw meubelstuk kunt halen. Massief houten meubelen zijn zo robuust en duurzaam dat u ze kunt schuren, overspuiten of zelfs verven om ze een geheel nieuwe look te geven.

Gemakkelijk in onderhoud
Houten meubelen zijn gemakkelijk te onderhouden. U hoeft het tafelblad alleen maar schoon te maken met een microvezeldoek, water en afwasmiddel. Droog het daarna af met een tweede doek om te voorkomen dat er overtollig water in het hout sijpelt. Zet uw tafel twee keer per jaar in de was om de afwerking te beschermen; dit verlengt de levensduur van uw tafel zodat u er nog jaren van kunt genieten. Wij raden u aan carnaubawas en een zachte doek te gebruiken voor de beste resultaten. Het onderhoud van uw massief houten eettafel is zo eenvoudig als regelmatig afstoffen om te voorkomen dat er krassen ontstaan door opeenhoping van stof. Het onderhoud van een massief houten eettafel kan echt niet eenvoudiger zijn.

Waar voor uw geld
Hoewel massief houten eettafels een aanzienlijke initiële kostprijs hebben, is het goedkoper om nu een duurder stuk te kopen dan in de loop der jaren verschillende goedkopere tafels te kopen. Kwaliteitshout is een van de meest waardevolle materialen op de planeet als het gaat om de productie van meubels. Dit komt omdat elk stuk massief houten meubilair dat wordt geproduceerd anders is als gevolg van de uniciteit van nerfpatronen. Dit betekent dat u een one-of-a-kind stuk krijgt wanneer u massief houten eettafels koopt. Bovendien, omdat er zo veel soorten bomen worden gebruikt bij de vervaardiging van meubels, kunt u een soort kiezen die aan uw budgetvereisten voldoet en er nog steeds zeker van zijn dat u een stuk van hoge kwaliteit zult ontvangen.

https://www.tafels99.nl/